“Нічого собі ущелина! “: Мандрівницю Лесю Никитюк засудили за розставлені ноги

Довгонога відома мандрівниця Леся Никитюк знову розкинула свої ноги в різні боки, і забула їх зібрати перед фотосесією.

Над телеведучої сміються вже давно. І немає, проблема не в її високому зростанні, який вкрай не властивий для жінок, а в тому, як вона фотографується для свого Інстаграм. Фоловерів розуміють, що вона пишається своїми довгими ногами, але навіщо ж “розкидати ” їх в різні боки?

Що не фото, то хвалиться всім своєю “щілинкою”: добірка фото Лесі Никитюк

Почнемо з самого останнього знімка, на якому Леся сіла на дерев’яну лавочку, і зробила вигляд, що задумалася. До слова, шанувальники помітили, що чорний колір їй дуже личить.

Одягти таке ніжне міні-плаття і не продемонструвати свої ноги – просто гріх. А Леся грішити не стала, і не забула викласти це в Інстаграм.

А тут вона розкинула свої ноги прямо перед дітьми. Не дивно, що розтяжка у Лесі Іванівни хороша. Притула сам особисто оцінив, коли та закидала йому ногу на плече під час зйомок шоу “Хто зверху “. Пам’ятаєте?

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.