Фаворитка Кухар Санта Дімопулос перетворилася з зухвалої пантери в ніжну кішку: зворушливо привітала самого коханого чоловіка

"Чорна пантера" Санта Дімопулос зараз - один з небагатьох претендентів на перемогу в шоу "Танці з зірками ".

За її долею стежать мільйони українців, які щонеділі сидять з телефонами в руках біля екранів телевізорів, і чекають, поки відкриються лінії для голосування. Сама Санта заявила – поступатися перемогою Юлії Санін або Надії Мейхер зовсім не готова. Вірить у краще і йде до перемоги.

Але, прийшовши додому, Санта Дімопулос перетворюється з хижачки в звичайну домогосподарку, маму і дружину

Днями в Інстаграм Дімопулос показала трохи своєї ніжності, опублікувавши фото в обнімку з сином. В описі до публікації дівчина поділилася, що її син – це її гордість. Чим ще раз підтвердила усіма відому істину: “Хочеш знайти ідеального чоловіка? Роді його! “.

“12 років абсолютного щастя і вдячності за таку дитину. В тобі стільки добра, енергії, світла і харизми! Ти відкритий цього світу і твоя посмішка осяює все навколо! Ти назавжди залишаєш слід в житті всіх, хто зустрів тебе одного разу. Рідний, йди по життю з відкритим серцем і своєю променистою усмішкою “, – пише Санта Дімопулос.

Паралельно з цим співачка і артистка готується до виступу на паркеті вже цієї неділі. Адже до фіналу все менше і менше часу, тому на тренуваннях і репетиціях потрібно викладатися по максимуму.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.