Танцюючий мільйонер Джанлука Ваккі влаштував своїй дружині дуже зворушливу зустріч з пологового будинку з новонародженою дочкою

53-річний Джанлука Ваккі, відомий в світі як танцюючий мільйонер, недавно вперше став батьком - його дружина модель Шерон Фонсека народила дівчинку.

Маля народилося в строк – 27 жовтня, здоровеньке, на фото з пологового будинку видно, що з темними волосками.

 ""

 ""

Маленьку назвали екзотичним ім’ям Blu Jerusalema (Блю Іерусалема), вона буде носити прізвище батька – Ваккі.

На третій день маму і новонароджену виписали додому і щасливий батько організував романтичну зустріч – оформив ділянку з плюшевими іграшками, скульптурами тварин і безліччю рожевих куль з підсвічуванням. Розчулився мама не могла стримати сліз.

Зустрічав маму з малятком і обслуговуючий персонал, жінки не могли стримати сліз від хвилювання. Видно, що ці люди люблять господарів будинку.

Ми приєднуємося до привітань і бажаємо дитині рости здоровою і щасливою.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.