Дружина Кошового приголомшила новою зачіскою — сюрприз для чоловіка: тепер лисих в родині кварталівця стало більше

З відходом Володимира Зеленського в політику пост керівника студії «Квартал 95» зайняв "лисий". На цьому сюрпризи для нього не закінчилися, адже дружина Кошового приголомшила чоловіка новою зачіскою.

Євген і Ксенія одружилися в 2007 році, сам гуморист запевняє, що закохався в неї з першого погляду. В одному зі своїх інтерв’ю кварталівець зізнався, що нинішня дружина полонила його тим, що не кидалася на шию, хоча «Вечірній квартал» був популярний вже тоді.

Евгений Кошевой с женой Ксенией
Євген Кошовий з дружиною Ксенією

Зараз щаслива пара виховує двох дочок — 12-річну Варвару, дівчинка встигла засвітитися на телебаченні в проектах «Розсміши коміка», «Голос. Діти» і «Ліга Сміху», а також 6-річну Серафіму, у якої ще все попереду.

Варвара и Серафима
Варвара і Серафіма

Не можна не відзначити, що героїв статті в числі іншого поєднало особливе почуття гумору. Як підтвердження можна привести недавню Instagram-Stories Ксенії, де вона постала перед користувачами соцмережі з блискучою лисиною і густими бровами. У підписі до фото дружина коміка пожартувала, що це у них сімейне.

Скриншот из Instagram Ксении Кошевой
Скріншот з Instagram Ксенії Кошової

Судячи з усього, Кошова приміряла на собі віртуальну Insta-маску, яка позбавила її красивого волосся, щоб повеселити не тільки підписників, а й коханого чоловіка. Можна не сумніватися в тому, що їй це вдалося.

Втім, сам Євген теж любить посмішити шанувальників в соціальних мережах. Вчора він поділився пародією на журналіста і телеведучого Савіка Шустера, поставши перед камерою з непропорційно величезними вухами і очима.

Для тих, хто не знає, чий гавкіт чути на фоні відео — це щеня породи чіхуахуа на прізвисько Чилі, яке зовсім недавно стало п’ятим членом дружної родини Кошових.

Схожі статті

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.