Влад Яма нарешті відростив собі волосся. Тепер виглядає як в молодості (ФОТО)

Відомий танцюрист і суддя проекту "Танці з зірками" Влад Яма з'явився на проекті з новою густою шевелюрою. Він вибрав для себе образ шатена.

Глядачі змогли побачити його перетворення в десятому прямому ефірі, присвяченому Хелловіну. Там усі судді вбралися в страхітливі костюми, і навіть провідні приміряли на себе розбурхують кров костюми.

Шанувальники відзначили, що густа темна шевелюра дуже пасує Владу Ямі, і робить його молодшим

Влад Яма в новому образі
Влад Яма в новому образі

Фішка Влада – це його лиса голова і борода. Мабуть, саме за це його полюбила дружина Лілія. І саме на такий образ свого часу клюнула красуня Наталя Могилевська, яка потім кілька місяців “каламутила ” з Владом.

Мало хто знає, але в молодості у нього на голові було волосся. Правда, не такі темні, як в цьому прямому ефірі. Самі подивіться, схожість вражає, але з зачіскою Влада Яму навіть не впізнати.

Влад Яма з волоссям
Влад Яма з волоссям

А як ви думаєте, чи йде йому шевелюра? У коментарях прихильники відзначили, що, незважаючи на страхітливий костюм, Влад нібито помолодшав.

Схожі статті

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.