Настя Каменських яскраво одягнулася і пішла в осінній ліс по гриби

У самому грибному місяці жовтні багато зірок зробили походи в ліс по гриби, а потім похвалилися цим в своїх соціальних мережах. А ось Настя Каменських не встигла, але вирішила все-таки надолужити прогаяне і вирушила в ліс 1 листопада.

Нещодавно ми писали, якими грибними знахідками хвалилися українські знаменитості – Катя Осадча з Горбуновим, Бабкін, Олена Шоптенко та інші. Якщо вам цікаво – читайте і дивіться фото по цьому посиланню .

Настя Каменських теж вирішила в осінньому лісі пошуршать опалим листям, знайти білого гриба і похвалитися їм в Інстаграмі. Як Осадча.

Який красень
Який красень

В ліс Настя вирядилася як на прогулянку по Хрещатику – все фірмове, з лейблами. Курточка яскраво-жовта, шапочка фірмова NK, інше теж.

Настя Каменських бадьоро крокує в лісі, гриби шукає
Настя Каменських бадьоро крокує в лісі, гриби шукає

Грибов було мало, судячи зі змісту кошики, білих пару штук знайти вдалося.

 ""

Але Настя вирішила похвалитися сироїжкою – а що, теж нормальний гриб. Якщо правильно приготувати – буде пальчики оближеш.

Ось яку Сироїжку знайшла Настя Каменських
Ось яку Сироїжку знайшла Настя Каменських

Свій пост красуня підписала так:

 ""

До речі, ще не пізно і вам відправитися на тихе полювання. Зараз можна знайти пізні гриби – парасольки, грузді, гливи, рижики.

 

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.