Колишній алкоголік і наркоман Стас П’єха повернувся до нормального життя: в дорогому костюмі ходить по світським зустрічам

Музикант Стас П'єха, який вже давно не з'являється на публіці і в великих проектах, з'явився в Інстаграм.

Він опублікував фото в стильному брендовому піджаку, і з чашкою кави. Шанувальники відзначили, що зараз він виглядає вже краще. Немає тих синців під очима і втомленого виснаженого зовнішнього вигляду.

Діловий Стас П’єха зараз розвиває себе як бізнесмен, однак як далі складеться його кар’єра зірки – поки невідомо

Критики шоу-бізнесу кажуть, що його колишні пристрасті погубили П’єха як артиста, тому зараз йому знову буде складно завоювати довіру і визнання аудиторії.

“Це я стверджую що метушитися марно “, – підписав новий знімок артист Стас П’єха.

Зараз за його сторінкою в Інстаграм стежать понад півмільйона людей з різних країн.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що внук відомої Едіти П’єха Стас страждав від наркотичної та алкогольної залежності. Багато в чому саме через це йому довелося покинути сцену і залишитися без грошей, які співак раніше заробляв в проектах. А гонорари там були немаленькі. Спочатку ця жахлива інформація була тільки чутками, але потім бабуся Едіта з сумом підтвердила цю новину.

Схожі статті

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.