Любов Успенська вирішила всиновити дитину після того, як дочка Тетяна Плаксіна звинуватила матір в тиранії

Популярна російська співачка Любов Успенська в свої 56 вирішила всиновити дитину. Зі свого рідною донькою Тетяною Плаксіною зірка перестала спілкуватися.

Півроку тому на телебаченні спалахнув гучний скандал між виконавицею та її єдиною спадкоємицею від четвертого чоловіка Олександра Плаксіна. 31-річна дівчина звинуватила батька в тому, що той насильно поклав її в психіатричну клініку, а мати в тиранії:

«До мого від’їзду в Америку вона бажала мені здохнути під парканом. Її прокляття збувається. Мені треба боротися з усіх сил», — заявила Тетяна в ефірі «Пусть говорят».

Татьяна Плаксина в «Пусть говорят»
Тетяна Плаксіна в «Пусть говорят»

Спочатку Любов Залманівна захищала дочку, вважаючи, що її примусили очорнити матір. Конфлікт себе не вичерпав, тому зараз родички зовсім не контактують.

Незважаючи на всі випробування, які співачці довелося пережити за час материнства, вона хоче спробувати реабілітуватися і знову стати мамою.

Успенская с дочерью
Успенська з дочкою

Спочатку артистка планувала піти на ЕКО, однак в новому інтерв’ю для PEOPLETALK Успенська сказала, що днями поїде в сирітський будинок, щоб познайомитися з майбутнім сином або дочкою:

«Та дитина, яка мене зачепить, перша обійме — я її вже не відпущу. Хочу собі ще раз дати можливість бути показовою матір’ю».

Любовь Успенская в интервью для PEOPLETALK
Любов Успенська в інтерв’ю для PEOPLETALK

66-річна Любов зізналася, що вже давно про це думала і ось нарешті час прийшов.

Не виключено, що її бажання органам опіки не дуже і сподобається, враховуючи, що нещодавно зірка розлучилася з чоловіком, а скандали з донькою і публічні звинувачення в жорстокості — не найкращі рекомендації.

spot_img

Схожі статті

Такого сала завжди мало: ріжеться як масло, а на смак як елітна буженина. Мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Закуска з солоного сала є найоптимальнішим варіантом – виручить у будь-яку скрутну хвилину. До того ж надасть ситості всій родині. За 10 хвилин усе підготуєте, а за 3 дні можна буде й скуштувати.

Нереальна смакота на обід або вечерю. Картопляне пюре та трохи фантазії: рецепт картопляних кульок у соусі

Багато хто шукає смачний варіант обіду. Відповідних страв існує безліч. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому і сподобається вам із першої спроби.

Найкращий десерт з “нічого”. Готую кілька разів на тиждень, з’їдають за хвилини: рецепт пирога із вишнею

Усі ми в душі ласуни, а мрія вечеряти апетитними десертами для багатьох головна. Для таких ситуацій чудово підходить ситний пиріг із сиром та вишнями. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.