Співачка Анастасія Приходько вперше показала свій розкішний особняк (відео)

Анастасія Приходько належить до тих зірок, які не дуже часто діляться подробицями особистого життя - дізнатися інформацію про сім'ю і побут зірки вдається тільки з її профілю в Інстаграме.

Співачка виховує з чоловіком двох дітей – дочку Нану (Наріне) і сина Гордія – і буквально днями запросила в гості телеведучу Катю Осадчу. Так в рамках програми «Світське життя» глядачі могли прогулятися разом з дівчатами по кімнатах Приходько.

Будинок у виконавиці великий, красивий – на площі понад 200 квадратних метрів вони живуть вчотирьох. Подружжя придбали його два роки тому і вже облаштувалися, але ремонт, за словами зірки, їй не дуже подобається – Насті більше по душам темні відтінки, а інтер’єр оформлений в світлих тонах.

Будинок Анастасії Приходько
Будинок Анастасії Приходько

Для допомоги з прибиранням раз в тиждень господиня запрошує співробітників з клінінг-компанії. Адже крім четверте членів сім’ї, регулярно забезпечують бардак ще двоє домашніх вихованців – кіт і цуценятко, подарований самою співачкою чоловікові в минулому році.

Під час екскурсії вдалося поговорити і з дітьми сімейства – виявилося, що десятирічна Наріна мріє стати блогером, а хлопчик про професії ще не замислювався. Сама Приходько уточнює, що прийме будь-який вибір, але виховує їх суворо. Тільки завдяки чіткій дисципліні і порядку вдається мотивувати хлопців на хороші оцінки і високі результати в їх хобі.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.