Юлія Саніна зізналася, що відчула себе приниженою, коли Санта віддала їй перемогу в «Танцях із зірками»

Солістка української рок-групи The Hardkiss Юлія Саніна вперше прокоментувала довгоочікуваний фінал «Танців з зірками», в якому Дімопулос віддала їй свою перемогу.

Зовсім недавно прогримів грандіозний суперфінал самого танцювального проекту країни, де несподівано для всіх за результатами глядацького голосування володаркою кубка стала Санта та її партнер Макс Леонов. При цьому в опитуваннях на сторінках шоу в соціальних мережах пара Юлії Саніної та Дмитра Жука сильно їх випереджала.

Після фінальнної промови Дімопулос ситуація стала ще менш зрозумілою, адже екс-учасниця групи «ВІА Гра» відмовилася від перемоги, передавши її героїні нашої сьогоднішньої статті.

Суперфіналісти «Танців із зірками» 2020
Суперфіналісти Танців з зірками 2020

Своє рішення співачка аргументувала тим, що на відміну від Юлії, вона прийшла на паркет з гарною хореографічною підготовкою. Саніна ж досягла такого високого рівня за ці 14 ефірів практично з нуля, тому, за словами Санти, саме рокерша гідна головної нагороди проекту.

Треба сказати, що приймати цей кубок Юлія не стала, вирішивши виставити його на аукціон і всі виручені за нього кошти передати на благодійність. Пізніше продюсер «Танців» Володимир Завадюк назвав переможницями обох учасниць, але Саніна нічого більше з приводу цього не говорила до тих пір, поки на YouTube-каналі «Ходят слухи» не вийшло її велике інтерв’ю.

Юлия Санина в гостях у Рамины Эсхакзай
Юлія Саніна в гостях у Раміни Есхакзай

Звичайно, ведуча шоу Раміна Есхакзай просто не могла не підняти цю тему, тому прямо запитала у гості, що вона про все це думає.

«Для мене ось цей момент був настільки змазаний і неправильний… І в якійсь мірі принизливий. Тому що якби вона вважала мене рівноцінною собі суперницею, вона б так не вчинила, вона б поважала це друге місце», — зізналася Юлія.

Юлія Саніна і Санта Дімопулос зі своїми партнерами
Юлія Саніна і Санта Дімопулос зі своїми партнерами

Більш того, фронтвумен The Hardkiss прирівнює вчинок Дімопулос до лицемірства:

«Знаючи, що відбувалося за лаштунками і як сильно її команда хотіла цієї перемоги, говорити про те, що їй не потрібна була ця перемога… Ну це, як мінімум, лицемірно».

Юлия Санина с Ходят слухи
Юлія Саніна в Ходят слухи

Також Саніна впевнена, що Санта не радилася зі своїм партнером Максом Леоновим з приводу передачі кубка, хоча артистка вважає, що він заслужив його як ніхто інший, причому йому навіть не дали сказати фінальне слово.

Схожі статті

Сподобалося всім і ще просили. Соковита та ароматна вечеря з курячих ніжок: цей рецепт наснився чоловіку

Приготувати смачну та ароматну вечерю, яка точно підкорить серця усіх присутніх, можна взявши курячі ніжки та правильний рецепт. Цю страву готувати не важко, але виходить вона дійсно чарівною.

Якщо у вас є банани і шоколад, приготуйте цей приголомшливий десерт за 5 хвилин: без духовки та желатину

Смачний, ніжний і легкий десерт всього з двох інгредієнтів – не вигадка, а реальність. Скуштувавши цей смаколик, неможливо відгадати, з чого він зроблений.

Тепер доводиться готувати постійно: змішала варений буряк з цими продуктами і вийшов найсмачніший салат

З-поміж десятків рецептів бурякових салатів, цей – найсмачніший. Він соковитий, ситний і злегка пікантний. Такий салат не соромно навіть поставити на святковий стіл.