Вдова Йосипа Кобзона Нінель розкрила подробиці життя з артистом: зради, діти і важка хвороба

Неллі Михайлівна, вдова Йосипа Кобзона, в ефірі програми "Доля людини" розповіла про спільне життя з артистом, в якому за час їхнього шлюбу бувало всяке.

Йосип Давидович помер у 2018-му незадовго до свого 81-річчя від раку простати. Співак довгі роки лікувався у самих різних лікарів як в Росії, так і за кордоном. Йому робили кілька операцій — якісь пройшли успішно, якісь не дуже.

Згодом процедури перестали допомагати, а хвороба — піддаватися лікуванню. Медики контролювали його стан стільки, скільки це було можливим, однак в підсумку саме онкологія стала причиною відходу Кобзона з життя.

Иосиф Кобзон
Йосип Кобзон

У важку хвилину артиста підтримувала його дружина Нінель, з якою вони прожили в шлюбі цілих 47 років. Вона стала гостею “Долі людини” з Борисом Корчевніковим, де розповіла про те, як важко бути дружиною чи не найголовнішої зірки естради.

Неллі подарувала Йосипу двох дітей — сина Андрія та доньку Наталю, хоча зараз вона шкодує, що не встигла народити чоловікові ще спадкоємців:

“Двоє дітей — це так мало. Треба було народити більше”, — сказала вона в бесіді з ведучим шоу.

Семья Кобзона
Сім’я Кобзона

За її словами, виконавець дуже пишався сім’єю, проте одного разу він ледь не втратив близьких. У вісімдесятих вдові Кобзона розповіли про роман чоловіка на стороні. Вона і сама відчувала це:

“Кожна дружина може зрозуміти, чи є у її чоловіка захоплення чи ні. Він заперечував, але я знала, що не так”.

Через зраду Нінель пішла від Йосипа Давидовича на півроку, забравши дітей. Образа була такою сильною, що жінка навіть не думала миритися. У підсумку вони все одно помирилися, а поштовхом до цього стала хвороба Кобзона — на нервовому грунті у нього розвинувся радикуліт.

Кобзон с женой
Кобзон з дружиною

Побачивши знаменитого чоловіка, який насилу пересувався без сторонньої допомоги, Неллі пробачила його і вони знову з’їхалися. З тих пір подібного не повторювалося.

Коли пара дізналася про онкологічний діагноз Кобзона, він намагався триматися, незважаючи ні на що. Нінель теж цілком підтримувала його і не давала падати духом. У якийсь момент вона зрозуміла, що стан артиста погіршується, однак вони залишалися сильними до останнього:

“Звичайно, я розуміла, що він йде. Але ми намагалися все зробити, так себе вести, щоб… Ви знаєте, ми з ним, залишаючись наодинці, ніколи не говорили про хворобу. Ніхто нікому не скаржився”, — підсумувала жінка.

Нелли Кобзон в программе Судьба человека
Неллі Кобзон в програмі Доля людини

Більше про інших зірок, яких теж не обійшло стороною це важке захворювання, дивіться у відео:

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.