Катерина Кухар поділилася і з ким буде зустрічати Новий рік: “Наші гості приходять зі своїми частуваннями”

Катерина Кухар в інтерв'ю телеканалу "Україна" розповіла, як, коли і з ким буде зустрічати Новий рік. Подробиці цікаві, адже у пари 31 грудня насичений день.

Новий рік вже зовсім близько – не тільки звичайні українці, а й зірки вітчизняного шоу-бізнесу готуються до святкування, складаючи плани, меню і список гостей. Нещодавно своїм розкладом на новорічну ніч поділилися прима-балерина Національної опери, відома хореограф Катерина Кухар. Весь урочистий день у неї розписаний майже по хвилинах.

О 17:00 на головній сцені в житті Кухар, тобто сцені Національної опери України, готується величний спектакль – на ньому вона буде виступати разом з чоловіком. Відразу після кінця вистави пара поїде в спа-салон на масаж – це обов’язкова процедури після виступу, де кілька косметологів спеціально заради них трохи затримаються.

Катерина Кухар
Катерина Кухар

Ближче до півночі і курантами танцюристи нарешті приїдуть додому, де займуться святковим столом і прийомом гостей. Олександр і Катерина біля плити стояти не збираються. Кажуть, що у них на це не буде часу. У будинок вже запрошені представники творчої тусовки Києва – тому ніч обіцяє бути не тільки смачною, а й цікавою.

Гості за традицією повинні принести також і свої страви – щоб була можливість організувати маленький конкурс на кращого кухаря серед знаменитостей. Свою участь вже підтвердили Юрій Ткач і Наталія Холоденко, решта запрошених поки тільки розмірковують, чи варто змагатися з такими “титанами” кулінарії. Також в будинок прийдуть близькі і рідні пари – тобто будуть не тільки відомі колеги, а й друзі.

На питання про те, як обмежує себе під час застілля самого Катерина, вона з легкою душею відповіла – дотримується міру, але спеціально від страв відмовлятися не буде. Адже вже традиційні шуба, олів’є і багато іншого – невід’ємні частинки свята-казки, на один вечір саме вони повертають в дитинство. Також професіонали дозволять собі нарешті трохи алкоголю в вигляді шампанського.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.