Старший син Віктора Павліка про покійного молодшого брата: “Він так довго мучився”

Старший син співака Віктора Павліка Олександр вперше публічно заговорив про покійного молодшого брата, який помер від раку у серпні 2020-го.

Діагноз саркома хребців Павлу Павліку поставили у жовтні 2018-го. Це злоякісна пухлина кісткового скелета, що відрізняється складною діагностикою і агресивним перебігом.

Хлопець пройшов 20 курсів хіміотерапії, курс променевої терапії, регулярно обстежувався і знаходився під наглядом лікарів, проте його стан здоров’я тільки погіршувався. В останні місяці життя у Павла почали відмовляти пальці, а пересувався він тільки в інвалідному візку.

Виктор Павлик с сыновьями
Віктор Павлік з синами

В ефірі програми “Зірковий шлях” Олександр згадав їх останню розмову. Чоловік зазначив, що з Пашею вони були дуже близькі, тому він все ще не може змиритися з тим, що брату випали такі складні випробування:

“Я його на руках з пологового будинку тримав, розумієте? І він така чиста дитина була. Я знаю, що чиста людина рано йде до Бога. Я просто не знаю, чому це з ним сталося. Мені єдине шкода, що він так довго мучився, все ж таки два роки. Лору шкода, вона від нього не відходила”.

Александр Павлик
Олександр Павлік

Лора — мама Павла, Лариса Созаєва, вона була третьою дружиною Віктора Павліка. Від неї артист пішов до молодої Катерини Реп’яхової, яка є його концертним директором.

Лора Созаева, Павел и Виктор Павлик
Лора Созаєва, Павло і Віктор Павлік

Про смерть Паші Олександру повідомила його дружина, коли той гастролював по Україні. При цьому він зізнався, що сім’я розуміла, куди все рухається:

“В принципі, десь ми трохи і були готові до цього, я так думаю. І Лора вже стільки намучилася. Коли ми приїхали на похорон в цей день, було важко. Я бачив, як тато переживав. Саме в той день. Далі — я нічого не можу сказати і не хочу говорити”.

Александр и Виктор Павлик
Олександр і Віктор Павлік

Остання розмова братів відбулася за тиждень до того, як все сталося. Павло розповідав Олександру про дівчину, з якою він познайомився в мережі і яка навіть приїжджала його провідати. Але найбільше співака вразили думки 21-річного Паші. Він говорив, що лежати все життя овочем в ліжку не хоче:

“Я вже чекаю, або Господь мене туди нехай забирає, або зробить з мене тут людину”, — згадав син Павліка слова брата.

Александр Павлик в программе Зірковий шлях
Олександр Павлик в програмі Зірковий шлях

Схожі статті

Діти стали вчиться краще, щоб я частіше готувала цей десерт. А знайомі просять рецепт: простий торт “Пагорб”

Для приготування смачного десерту не обов'язково брати дорогі та складні продукти. Смаколик можна приготувати з найпростіших інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт шоколадного торта "Пагорб".

Дружина Віктора Павліка запланувала ще одну пластичну операцію та розповіла про реакцію чоловіка: “Важко”

Молода дружина Віктора Павліка розповіла про плани щодо пластичної операції. Блогерка зізналась, коли наважиться на зміни своєї зовнішності.

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.