Влад Яма посекретничав з довгоногою Лесею Нікітюк і розповів про головний страх: в дитинстві пережив напад

Відомий хореограф, кумир мільйонів Влад Яма приголомшив несподіваним визнанням - у нього є одна таємниця, про яку йому соромно зізнатися. Але він це зробив.

Одним із зоряних гостей недавнього випуску шоу “Хто зверху?” Став танцюрист Влад Яма – в проекті бере участь вже не вперше, але тільки в цей раз вилізли цікаві деталі про нього самого. Як виявилося, у солідного хореографа, чоловіка і тата є зовсім не чоловічий страх. Його вивідала ведуча шоу Леся Никитюк під час битви фактів між учасниками.

Влад Яма
Влад Яма

Так ось – спритного і сильного танцюриста і суддю “Танців з зірками”, виявляється, страшенно лякають коти.

Підстави для такої незвичайної фобії у Влада Ями є – колись в юності одна скажена кішка накинулася на нього і роздряпала все тіло, пошкодивши одяг та шкірний покрив. Після цього молодому танцюристу довелося довго лікуватися і загоювати рани.

здивована кішка
Здивована кішка

Друга ситуація, яка тільки поглибила боязнь котів, трапилася вже в Києві, коли хлопець приїхав туди на кілька місяців заради виступу. Він зняв квартиру, домовився з господинею за оплату наперед, але забув запитати, чи є у неї кішка – пізніше з’ясувалося, що пухнастий вихованець у неї таки проживає. Яма витерпів всього два дні, за які кішка встигла пробратися в його кімнату і кілька разів спробувала напасти на нього самого, господиню і інших гостей квартири. Після цього довелося швидко з’їхати.

Леся Никитюк в своєму гуморні стилі зазначила – мабуть, причина їх непорозуміння на проекті “Танці з зірками” пов’язана саме з тим, що за китайським гороскопом вона – Кот.

Влад зазначив, що в кожній жінці є котяча натура, так що всі представниці прекрасної статі його не тільки захоплюють, але і лякають.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.