Закохані і щасливі Ксенія Мішина та Олександр Еллерт розповіли Каті Осадчій, чи буде весілля

Провідна "Світського життя" Катя Осадча зі своєю прямолінійністю докладно розпитала про все, як розвиваються їхні стосунки, організували свій спільний побут та ін.

Зйомки інтерв’ю проходили в Фотостудія Фьюжн. Катя туди прийшла в стильному міні-плаття з синьою пайеточної тканини, капелюсі, декорованого стразами і з розкішним мерехтливим кольє.

Молода пара була одягнена простіше. Ксенія – в білій сорочці, сірих джинсах і шкіряному жакеті, на ногах масивні чорні кросівки. Дівчина не розлучалася зі своїм телефоном і весь час обіймала свого коханого. Олександр також вибрав повсякденний лук – сірі штани, чорна толстовка з картинкою, на якій зображення красивих білий птах.

Катя розпитувала, чи були вони знайомі до шоу і чому у них не зав’язалися відносини раніше. Хлопці зізналися, що знайомі були, а відносин ніяких – не прийшло тоді ще час.

Інтер Мішиной і Еллерт Каті Осадчій
Інтерв’ю Мішиной і Еллерта Каті Осадчій

Олександра деякі звинувачували в тому, що він прийшов на шоу тільки для піару, щоб розкрутити своє ім’я як автора Студії Квартал 95 і домогтися підвищення до рівня артиста. Саша спростував такі домисли, він сказав, що йшов свідомо в проект до її головної героїні “щоб Мішина стала Сашиною”. А кар’єрний ріст – це окремо. Катя єхидно перепитала, чи не мітить він в президенти, на що отримала відповідь “Поживемо-побачимо”.

Наступний блок питань стосувався того, як вони жили в період між зйомками і трансляцією шоу на телебаченні. Молоді люди розповіли подробиці: на третій день після закінчення зйомок Саша запропонував Ксенії з’їхатися і жити разом. Для того, щоб не порушити умови проекту, вони зняли квартиру в районі, де їх ніхто не знав і намагалися на людях разом не з’являлося.

Ксенія в той час знімалася в новому фільмі, так що була зайнята з раннього ранку до пізнього часу. Хлопці так навчилися шифруватися, що і зараз ще іноді за звичкою ходять окремо.

Катя згадала Микиту Добриніна, який єдиний з українських Холостяків одружився на своїй обраниці, і додала, що в усьому світі тільки троє таких хлопців. Олександр сказав, що він буде четвертим в світі і весілля буде обов’язково – навесні, ближче до літа.

На новорічні свята у Ксенії знайшлися три вихідних дня і вони поїхали в Буковель – кататися на сноубордах.

Ось повне відео інтерв’ю:

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.