Надія Бабкіна отримала від молодого обранця Євгена Гора пропозицію руки та серця: “Я не особливо хочу”

70-річна естрадна співачка Надія Бабкіна розповіла, що її 40-річний обранець Євген Гор вже кілька разів кликав артистку заміж.

Герої нашої сьогоднішньої статті разом вже 16 років, проте вони досі живуть у цивільному шлюбі і не реєструють стосунки офіційно. Виявилося, що Євген неодноразово робив Надії Георгіївні пропозицію, проте завітного “Так” так і не послідувало.

В інтерв’ю виданню КП Надія Георгіївна відповіла, з чим це пов’язано і ким вона вважає Гора щодо себе:

“Хто він мені? Чоловік? Я навіть не скажу, що чоловік. Хоча за ці роки Женя багато разів робив мені пропозицію руки і серця. Я не особливо хочу йти на радикальні зміни в житті”.

Надежда и Евгений в начале отношений
Надія та Євген на початку відносин

Звичайно, як і в будь-якій парі, у них теж буває так, що кожному іноді необхідний особистий простір. За словами виконавиці, рятує їх дача, куди Євген їде в таких випадках, а вже через пару днів вони телефонують одне одному як ні в чому не бувало:

“Жені наші відносини теж нелегко даються. На нього тисне мій авторитет. І я, якщо чесно, теж не подарунок”.

Надежда Бабкина
Надія Бабкіна

Також Бабкіна зізналася, що абсолютно спокійно ставиться до того, що публіка вважає їх роман нещирим, а Гора — альфонсом:

“Я ніколи не переживала з цього приводу, але Женя приймає будь-який косий погляд чи нашіптування за спиною дуже близько до серця. У нього немає мого гарту, щоб відбиватися від провокацій”.

Бабкина и Гор
Бабкіна і Гор

При цьому співачка відзначила, що Євген володіє великим талантом і пише неймовірно красиву музику — вона його аж ніяк не тягне. Що ж стосується різниці у віці, то для пари це не має ніякого значення, адже жити треба сьогоднішнім днем.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?