Ксенія Мішина вперше заговорила про розставання з Еллертом після новорічної відпустки: недовго музика грала

Зірка серіалу "Кріпосна" і головна холостячка країни Ксенія Мішина несподівано для всіх заговорила про розставання з Еллертом.

Нещодавно на очах у всієї країни актриса вибрала собі обранця з 12 претендентів на її серце. Тим самим щасливчиком став автор жартів студії “Квартал 95” Олександр Еллерт.

Після закінчення зйомок проекту закохані практично не розучалися, хоча їм довелося приховувати цей факт від публіки аж до виходу фінального пост-шоу, що було досить проблематично.

Ксенія Мішина вибрала Олександра Еллерт
Фінал Холостячки

Нарешті після остаточного завершення реаліті пара почала ділитися своїм щастям з шанувальниками і давати інтерв’ю. Крім того, вони встигли влаштувати першу спільну відпустку в Карпатах, куди вирушили без дітей. Від минулих відносин у Мішиной є син Платон, а у Еллерта дочка Еля, дітлахи вже познайомилися і подружилися.

http://www.instagram.com/p/CJdwsr2Hedk/

Незважаючи на те що між героями статті спалахнули сильні почуття, в бесіді з Обозревателем Ксенія зізналася, що не боїться можливого розставання з коханим, при цьому прихильницею швидкоплинних романів вона себе не вважає:

“Я не боюся, що відношення не складуться. Страх — це взагалі дуже оманливе відчуття. За ним може ховатися не тільки небезпека, але і щось інше, приємне і красиве. Я в собі виробила навичку — не боятися йти у страх” .

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт

Мішина зазначила, що люди розходяться не тільки після шоу “Холостяк” і “Холостячка”, але і у звичайному житті, а будь-яку ситуацію вона сприймає як певний і необхідний досвід.

Також зірка зізналася, що вони з Олександром однодумці, тому вона приймає його таким, яким він є — з усіма перевагами і недоліками.

Схожі статті

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.