Михайло Поплавський назвав Винника другим після себе: “У нього Таюне підспівує, а мені більше 50-ти красунь”

Співаючий ректор Михайло Поплавський в перші дні нового року дав велике інтерв'ю журналісту Василю Голованову на каналу Україна-24. Розмова вийшла дуже позитивна.

Михайло Михайлович розповів, як йому в умовах пандемії, карантину та локдауна вдається продовжувати роботу свого університету, виступати, зберегти прибутковим ресторанний бізнес та інші цікаві для українців моменти.

Михайло Поплавський у Василя Голованова
Михайло Поплавський у Василя Голованова

А потім мова перейшла на шоу-бізнес. На питання, хто з українських артистів кращий, Михайло Михайлович пожартував, що звичайно ж він. А потім серйозно озвучив кілька імен, першим був названий Олег Винник, потім Потап, Настя Каменських, Монатік, Ірина Білик, Наталія Могилевська, Павло Зібров. За словами Поплавського, це так званий “золотий ешелон” сучасної української естради. І тут же поскаржився, що молодих дуже мало, навіть не зміг назвати жодного імені з артистів, які його зачепили і запам’яталися.

Олег Винник
Олег Винник

Потім Поплавський розповів, як він організовує свої пишні шоу. Михайло Михайлович розповів, що у нього величезний конкурс на місце в підтанцьовці, а на кілька місць в бек-вокал претендують сотні студенток з відмінними голосами і талантом. Студенти вважають за честь і велику удачу потрапити в шоу свого ректора і виступати на великій сцені. Поплавський підкреслив, що ніхто за це не платить і жодних преференцій в навчанні артисти шоу не мають.

Шоу Михайла Поплавського
Шоу Михайла Поплавського

Журналіст став розпитувати, як молода людина зараз може стати зіркою, Поплавський сказав, що в першу чергу повинен бути талант, а потім – фінансова підтримка, наприклад, батьків. Багато студентів його Університету культури і мистецтв досягли успіху і популярності саме завдяки грошовим вливанням, адже зараз все дуже дорого.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.