Схудла на 42 кг Руслана Писанка назвала свого чоловіка скупим, але заради нього кинула улюблену роботу

Улюблена українцями актриса Руслана Писанка зараз рідко з'являється на публіці. Вона вийшла заміж, дуже щаслива і присвятила себе родині. Як живеться їй у ролі дружини?

Нещодавно знаменита українська артистка Руслана Писанка відвідала кулінарне шоу Марії Мельник: на честь свят дві зіркові господині приготували головне блюдо Нового Року – олів’є. Так як Руслана піклується про свою фігуру після істотного схуднення, рецепт був повністю здоровим і дієтичним. Смак страви істотно не змінився, зате обсяг калорій зменшився на противагу виросло кількістю корисних мікроелементів.

Руслана Писанка до і після схуднення
Руслана Писанка до і після схуднення

Ефір став цікавий не тільки самим рецептом, який можна повторити і на Старий Новий рік, а й душевною бесідою ведучої з актрисою – в процесі приготування жінки розмовляли про особисте життя, слави і творчості. На зйомки Писанка прийшла з прекрасним подарунком – розкішним перснем від чоловіка.

Кільця, подароване Руслані Писанка чоловіком
Кільця, подароване Руслані Писанка чоловіком

На питання Марії, в честь якого свята чоловік підніс коштовність, Руслана поділилася потаємної історією – виявляється, така щедрість для її чоловіка не властива, він у неї досить прижимистий і вважає, що багато прикрас – це зайве. Але раптово на її день народження він вирішив порадувати кохану тим, що вона вважає цінним, а прикраси Писанці дуже до душі. Саме в той день артистка зрозуміла, наскільки ж її любить партнер, що:

Він навіть не став бурчати, навіщо це золото, якщо можна купити машину

Сама Руслана теж нескінченно любить свого чоловіка – і балує його кожен день турботою, смачною кухнею і посмішками. У цьому вона бачить запоруку щасливого шлюбу – щодня робити щось для задоволення партнера, адже за підсумком задоволені залишаються обидва.

Руслана Писанка з чоловіком
Руслана Писанка з чоловіком

У професії зараз у артистки цікавий період – вона пробує себе в нових ролях, причому мова йде зовсім не про акторство – вона залишила цю роботу заради коханого. У 2020 році Писанка спробувала вперше в житті працювати над виставою, займаючи посаду продюсера, при цьому встигаючи присвячувати себе невеликій ролі в самому виступі. В 2021 вона планує продовжити цей експеримент і поставити ще одну театральну роботу.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".