Володимир Остапчук розповів, як він пробився в шоу-бізнес: 5 років безуспішних спроб

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук в інтерв'ю програмі «Ранок з Україною» відверто зізнався, що довгий час не міг пробитися на телебачення.

Володимир Остапчук є одним з найуспішніших і затребуваних телеведучих України. Однак його шлях до слави був непростим. В інтерв’ю програмі «Ранок з Україною» Володимир зізнався, що цілих 5 років безуспішно намагався пробитися в шоу-бізнес.

Ще зі шкільних років Володимир мріяв про велику сцену, але по закінченню школи він вступив до педагогічного університету, де здобув філологічну освіту. Однак ця професія була йому не по душі, і Остапчук вирішив покинути рідний Умань і поїхати підкорювати столицю. Приїхавши до Києва, ще молодий і недосвідчений Володимир почав ходити по кастингах, але чув одні відмови.

Володимир Остапчук зараз один з найуспішніших телеведучих
Володимир Остапчук зараз один з найуспішніших телеведучих

Крок за кроком він йшов до своєї мрії – стати популярним телеведучим. Володимир почав вчиться в школі дикторів, працював на радіо, дублював фільми. Тоді не опустити руки рада мами, яка завжди його підтримувала.

“Я завжди згадував слова мами:« Люби себе таким, яким ти є. Якщо ти розумієш і приймаєш себе, то і інші будуть »”, – поділився Остапчук.

Його успішна телекар’єра почалася з автомобільного каналу і програми “Ранок з Україною “, а далі пішло багато проектів. По-справжньому знаменитому телеведучий себе відчув після пісенного конкурсу Євробачення-2017, яке провів в Україні разом з Олександром Скічко і Тимуром Мірошниченком.

Популярне

Схожі статті

Такий смачний оселедець можна їсти навіть без хліба: кладу рибку в цей пряний маринад і забуваю на 3 дні

Оселедець за цим рецептом виходить дуже смачним, пряним і малосольним. Засоліть рибку вдома один раз і ви більше не будете купувати солону рибу в магазині.

Історія кохання була красивою і тривалою, але йому набридло: як Дан Балан відрікся від ефектної Тіни Кароль

Відому українську співачку свого часу підозрювали у романі з колегою Даном Баланом. Чи дійсно вони були разом, дізнатись важко. Втім, чоловік відрікся від артистки.

Ну просто тане в роті: мій фірмовий тортик із шоколадних млинців і вершкового крему! Без духовки та желатину

Ніжний, смачний та красивий у розрізі — млинцевий торт із вершковим кремом. Порадуйте домашніх новим десертом, який стане улюбленим у вашому арсеналі.