Анастасія Приходько розповіла про зради чоловіка і постійні побої: “Це було на постійній основі “

Відома співачка Анастасія Приходько поділилася спогадами про сімейне життя зі своїм першим чоловіком абхазьким бізнесменом Нуріком Кухілавою.

Українська співачка Анастасія Приходько дала інтерв’ю програмі “Неймовірна правда про зірок ” і розповіла несподівані факти зі свого минулого життя. Йшлося про її першого чоловіка – абхазького бізнесмена Нуріка Кухілаву. Анастасія не вийшла за нього заміж офіційно, але вони прожили разом кілька років і у них в 2010 році народилася дочка Нана. Пара розлучилася в 2013 році і лише зараз Анастасія набралася сміливості розповісти, що відбувалося в їхній родині.

Анастасія Приходько з першим чоловіком
Анастасія Приходько з першим чоловіком

За словами Анастасії, її перший цивільний чоловік часто перебував під впливом алкогольного сп’яніння і неодноразово їй зраджував.

“Зради були на постійній основі. Я навіть сама знайшла переписку в його телефоні “, – заявила Приходько.

Чоловік неодноразово піднімав руку на Анастасію, але вона його прощала, думаючи, що так буде краще для їх дитини. Останньою краплею для артистки став випадок, коли її чоловік підняв руку на її 2-річну доньку Нану.

“Це було один раз. Це підштовхнуло мене до розриву відносин. Вона була ще дуже маленька – всього два з половиною роки. Він просто був агресивний. У нього психіка була дуже збудженою. Я вирішила – якщо буду страждати, то хто буде любити дитину ? “, – відверто поділилася співачка.

Зараз, вже 10-річної Нані Анастасія забороняє спілкуватися з рідним батьком.

Варто відзначити, що після розставання з Нуріком Кухілаву в 2013 році артистка через кілька місяців вийшла заміж за свого друга дитинства Олександра. Вони не стали робити з весілля пишне свято. Анастасія та Олександр прийшли в загс в спортивному одязі. У серпні 2015 співачка народила сина, якого назвала Гордій. А в 2019 році Приходько повідомила, що обвінчалася з чоловіком Олександром.

Популярне

Схожі статті

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.