Леся Нікітюк публічно зізналася в почуттях до Сергія Притули: “Він мені дав багато чого”

Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк дала велике інтерв'ю Дмитру Гордону, в якому розповіла про справжні почуття до Сергія Притули.

Телеглядачеві героїня нашої сьогоднішньої статті знайома в першу чергу за участю в тревел-шоу “Орел і решка”, а ось старт у кар’єрі їй дала перемога в “Розсміши коміка”. Як виявилося, саме Володимир Зеленський запропонував взяти Лесю в “Решку”. На той момент він був ще не президентом, а генеральним продюсером Інтера, де і виходив проект.

Никитюк в гостях у Дмитрия Гордона
Нікітюк в гостях у Дмитра Гордона

За словами Нікітюк, Жанна Бадоєва тоді пішла, тому їй шукали заміну. Після перегляду кандидатів на роль ведучої Володимир Олександрович сказав звернути увагу на Лесю:

“Подзвонили спочатку не мені, там ще була одна дівчинка-блондинка. Він знову сказав: “Ні, не ця. Ось ця”.

Леся Никитюк и Регина Тодоренко в Орле и решке
Леся Нікітюк та Регіна Тодоренко в Орлі і решці

Так Лесю запросили на кастинг і за його результатами затвердили. В якості подяки вона разом з кумою цілих 2 роки вишивала велику картину бісером, яку потім подарувала Зеленському.

В “Орлі і решці” Леся більше не знімається, зате зараз вона є обличчям Нового каналу, де веде один із найрейтинговіших гумористичних проектів “Хто зверху?”. У студії героїня статті любить підколоти свого співведучого Сергія Притулу, хоча насправді вона дуже тепло до нього ставиться.

“Він мені дуже близька людина в тому плані, що це все-таки одна частина України — Тернопіль, Хмельницький, і у нас схожий гумор. У нас багато спільного. Він дуже дотепний, він іскрометний. І плюс до того, він ще, зараза, і розумний, і начитаний, і просто він тебе може викрутити однією фразою”.

Сергій Притула та Леся Никитюк
Сергій Притула та Леся Нікітюк

Ще Нікітюк розповіла, що коли вони тільки почали працювати разом, багато хто говорив їй, що у Притули непростий характер. Незабаром Леся відчула на собі, що так просто Сергія не наздогнати — доводиться викладатися на повну:

“Він мені дав багато чого. Я за ним тяглася. Я напружувалася максимально, я напружувала мізки, я готувалася до кожної програми так, як ніколи не готувалася”.

Леся Никитюк
Леся Нікітюк

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.