Живе за рахунок дружини і не допомагає старенькій мамі: 55-річний Віктор Павлік про своє фінансове становище

Відомий український співак Віктор Павлік останнім часом дивує фанатів граничною чесністю. На цей раз він відверто розповів про фінансове становище.

Зараз Віктор Франкович знаходиться в статусі молодого батька в очікуванні — його дружина Катерина Репяхова вагітна первістком, для Павліка це буде вже четверта дитина. Публіка дуже критично сприйняла їх союз, адже артист старше своєї дружини на 28,5 років, до того ж саме заради неї він кинув колишню Ларису Созаєву.

Лора Созаева висловилася про інтерв'ю молодої дружини Віктора Павлика
Лора Созаєва і Віктор Павлік з молодою дружиною

У мережі багато хто вирішив, що Катерина повелася на Віктора через статус і товстий гаманець. Однак, судячи з останніх інтерв’ю пари, це не зовсім так, оскільки насправді всі тяготи по утриманню їх новоспеченої сім’ї лежать на плечах Репяхової.

Віктор Павлик та Катерина Репяхова
Віктор Павлік та Катерина Репяхова

В YouTube-шоу “Ужин с Дороти” Павлік зізнався, що карантин сильно вплинув на його заробітки, оскільки відмінилися десятки запланованих на минулий рік концертів:

“Слава Богу, у мене є Катя, моя дружина, моя молода дружина. Вона блогер, вона набирає обертів, у неї є дуже красива сторінка в Інстаграм, у неї є немало підписників, багато друзів і завдяки їй, десь потроху якось виживаємо”.

Віктор Павлик
Віктор Павлік

Також Віктор розповів про те, яка надбавка до майбутньої пенсії його чекає за звання Народного артиста, після чого перейшов до теми своєї 81-річної мами:

“Я знаю, що між заслуженим і народним там смішна якась різниця в 200 або 300 гривень. І від простого люду, ну мається на увазі без звання, теж різниця невелика. Тому що є пенсії у простих людей, робітників, у яких 7-8-10 тисяч, а є у артистів, заслужених і народних, які мають в два рази менше пенсію. Хоча у моєї мами смішна пенсія в 1300 чи в 1400 гривень і 800 гривень вона платить за газ, це я точно знаю”.

Віктор Павлик на Вечері з Дороті
Віктор Павлік на Ужине с Дороти

За словами Павліка, все, що може дозволити собі його мати після оплати рахунків за газ, так це купити буханку хліба, молока і якоїсь ковбаси. При цьому допомогу від сина жінка не приймає і каже, що їй нема на що витрачати гроші:

“Мамі 81-й рік вже, мало їсть в принципі, і саменька там в Теребовлі чекає мене постійно. Вона не хоче брати гроші, вона складає все. Їй приходить пенсія, вона платить за газ, 100-200 гривень на їжу, телефон 100 гривень. Я кажу: “Мама, давай я хоча б телефон тобі буду поповнювати”. Вона: “Ні, син”. Я як згадаю, в тиху їй поповню телефон там на 90 гривень, ну наприклад”.

Віктор Павлик зі своєю мамою
Віктор Павлік зі своєю мамою

Більш того, Віктор Франкович зізнався, що його мати сама дає йому гроші:

“У нас постійно на цьому фоні війна з мамою. Але якщо навіть, щоб не образити маму, я відчуваю, що потрібно взяти, то я розумію, що завтра я їй їх же і віддам, якщо буде потрібно, або привезу щось потрібне”.

За нинішніми мірками, Павлік — далеко не найзавидніший наречений. А якщо хочете дізнатися, як йому вдалося одружити на собі молоду дівчину, дивіться наступне відео:

Схожі статті

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів. 

Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.