Дружина Кошового з “Кварталу” розкритикувала розповнілого чоловіка: “Все б нічого, якби не було живота”

Ксенія Кошова, дружина кварталівця Євгена Кошового, дала відверте інтерв'ю, в якому розповіла про те, що їй не подобається в чоловікові.

Герої нашої сьогоднішньої статті щасливі в шлюбі вже більше 13 років, за цей час у них народилося двоє дітей — дочки Варвара і Серафіма. Старша встигла підкорити українського глядача своїми появами в “Розсміши коміка”, “Голосі країни”, “Лізі сміху” і серіалі “Тато рулить”, де їй дісталася одна з головних ролей. Молодша на блакитних екранах поки не з’являлася.

Євген Кошовий з дружиною і дітьми
Євген Кошовий з дружиною і дітьми

Публіка любить пару Кошових, адже навіть при своїх можливостях вони створюють враження простих людей без пафосу. Крім того, подружжя відкритеі в спілкуванні з аудиторією, що підтвердило їх останнє спільне інтерв’ю для YouTube-шоу “Олицкая”.

Там Ксенія поділилася думками з приводу зайвої ваги Євгенія:

“Коли він почав відгодовуватися на появу Варі, 2009-2010 рік, ось для мене він був такий — прям ось як раз. А зараз я розумію, що так, він погладшав. Все б нічого, якби не було живота. Ось чесно. Я кажу: “Жень, ну ось все гаразд, тобто ти крупненький, так округлився, але тільки щоб не було ось цього [показує на собі пузо]”. Це єдине, що мені не подобається”.

Ксенія Кошова
Ксенія Кошова

Кошовий встиг і на дієтах посидіти, про що дружина теж розповіла:

“Ну що з’їсти для чоловіка 50 грам м’яса? Він же психує, голодний. А як випити там келишок вина ввечері допустимо там, ну трохи розслабитися після робочого дня? А це ж не можна. Я кажу: “Слухай, іди поїж і випий, я не можу вже. Давай я тебе нагодую”. Він: “Ні, я досиджу, я повинен схуднути”. Він схуд на десятку”.

Ксенія Кошова в гостях у Олицької
Ксенія Кошова в гостях у Олицької

Від чого Євген відмовитися не може, так це від сосисок, як каже Ксенія. За її словами, це все відголоски голодного життя в гуртожитку:

“Парадокс в тому, що, слава Богу, є поїсти, є за що купити, а він: “Там ще, будь ласка, звари мені сосиски”. Я кажу: “Так у тебе ж м’ясо на тарілці”. Каже: “Нє, і сосиски”.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.