Юрій Горбунов після чуток про вагітність Осадчої зізнався, що мріє про доньку

Юрій Горбунов в інтерв'ю відверто зізнався, що мріє вдруге відчути щастя батьківства.

Український актор і шоумен Юрій Горбунов дав відверте інтерв’ю програмі “Слава +”. Там він відповів на багато каверзних питань ведучого і зізнався, що мріє про дочку. За словами Горбунова, після народження сина Івана, він тепер хоче дочку. Причому його дружина Катя Осадча підтримує його в цьому бажанні.

“Що мені не вистачає в житті? Дочки! У нас є спільне бажання, ми над цим працюємо “, – зізнався Горбунов, розпливаючись в усмішці.

Юрій Горбунов в програмі "Слава +"
Юрій Горбунов в програмі “Слава +”

Цікаво, що останнім часом ходять чутки, що Катя Осадча вагітна. На останніх фото знаменитості важко не помітити її кругленький живіт. Наприклад, під недавньої фотографією Осадчої з Тіною Кароль, користувачі Мережі засипали Катю привітаннями. Публіка впевнена – телеведуча вагітна втретє.

На одному з останніх фото Каті Осадчої видно кругленький живіт
На одному з останніх фото Каті Осадчої видно кругленький живіт

Ще одне фото, яке викликає багато питань, було опубліковано 22 лютого. На знімку Катя Осадча бере інтерв’ю у Соломія Вітвіцька. Провідна одягнена в білі штани і довгий піджак. Фото зроблено з такого ракурсу, що неможливо не побачити вже не маленький живіт Каті.

Одне з останніх фото Осадчої: кругленький живіт не можливо не помітити
Одне з останніх фото Осадчої: кругленький живіт не можливо не помітити

Поки що Юрій Горбунов та Катя Осадча не робили заяв про найближче поповнення. Чи збудуться припущення публіки, покаже тільки час.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.