Юрій Горбунов розповів, як їх з Катею Осадчою маленький син одного разу не впізнав маму через тонну косметики

Відомий український телеведучий Юрій Горбунов розповів про курйозний випадок за участю його знаменитої дружини Каті Осадчої та їх маленького сина Івана.

Герої нашої сьогоднішньої статті щасливі в шлюбі не так давно, проте, їхня сім’я є однією з найбільш зразкових у всьому вітчизняному шоу-бізнесі, а познайомилися вони завдяки роботі на одному каналі. Відносини між парою зав’язалися на зйомках вокального шоу “Голос. Діти”.

Катя Осадча та Юрій Горбунов
Катя Осадча та Юрій Горбунов

Горбунов і Осадча особливо і не приховували свій службовий роман, хоча офіційно підтверджувати його вони теж не поспішали. Більш того, практично до самих пологів закохані навіть не давали жодних коментарів щодо вагітності і народження спільної дитини. Змінилося все в лютому 2017-го. На початку місяця вони нарешті одружилися, а вже через пару тижнів на світ з’явився Ваня.

Катя Осадча та Юрій Горбунов з маленьким сином Іваном
Катя Осадча та Юрій Горбунов з маленьким сином Іваном

Телеведучі живуть в коханні, що підтверджують маса їх спільних фото в соціальних мережах. Крім того, в недавньому інтерв’ю чоловіка Каті Осадчої Юрія Горбунова для YouTube-шоу “Слава+” зі Славою Дьоміним, він чесно сказав, що на даний момент дружина для нього є головною людиною в житті.

Юрій Горбунов на інтерв'ю у Слави Дьоміна
Юрій Горбунов на інтерв’ю у Слави Дьоміна

Там же Горбунов поділився рисами, які йому особливо подобаються в коханій дружині. Це завжди позитивний настрій на життя, те, якою вона буває різною і як майстерно перемикається з ролі турботливої мами і люблячої дружини в строгу теледіву, яка вміє ставити каверзні питання.

Поки шоумен про це говорив, згадав кумедний випадок зі знімального майданчика:

“Іван був ще зовсім маленький. Коли Катя піднялася наверх, її дівчата нафарбували, одягли, вона в сукні “при полном параде” спускається вниз. Іван як її побачив, злякався, не впізнав, що це мама, за мене сховався, давай плакати з криками: “Тато, тьотя!”.

Юрій Горбунов та Слава Дьомін
Юрій Горбунов та Слава Дьомін

Зате як тільки Осадча “знімає з себе всю цю амуніцію”, то миттєво перетворюється на ніжну маму, якою її зазвичай звик бачити син.

Схожі статті

Пристосувалася солити скумбрію в пакеті: смачніше, ніж у розсолі, і посуд не потрібний. Геніально просто

Замість скумбрії таким же чином у пакеті можна засолити оселедець. Якщо немає бажання використовувати спеції, достатньо буде лише однієї солі. Виходить дуже жирно та смачно.

Нереально смачний пиріг з сирною начинкою і курагою: забудьте про інші рецепти. Це найлегший тортик у світі

Дріжджовий пиріг із сиром та курагою виходить надзвичайно ароматним. Чаювання з такою здобою вийде ідеальним. А бесіда полине у правильне річище, адже смакота налаштує на приємний лад.

На замітку господиням! Випросила у кондитера рецепт ідеального бісквіта для тортів: тісто ніжне та повітряне

Секрет розкішного торта чи іншого десерту — ідеально пухкий бісквіт. З нашим рецептом бісквіт буде виходити з першого разу і не потрібно пробувати десятки рецептів. Спробуйте та переконайтеся.