Ілона Гвоздьова зізналася, що не скасувала весілля навіть після смерті батька: “Не дожив він зовсім трохи”

Відома українська танцівниця Ілона Гвоздьова вперше відверто розповіла, чому не скасувала своє весілля навіть після смерті рідного батька.

Публіці Ілона знайома завдяки участі в таких танцювальних проектах, як “Танцюють всі” і “Танці з зірками”. В останньому вона одного разу навіть ставала переможницею, коли танцювала в парі з гумористом Ігорем Ласточкіним.

Крім кар’єри на телебаченні, героїня нашої сьогоднішньої статті зуміла побудувати міцну сім’ю. Гвоздьова одружена з бізнесменом Іваном Хомячуком, з яким вони разом в цілому вже 11 років. Пара виховує двох дітей — 5-річну доньку Рію (Валерію) і піврічного сина Домініка.

Ілона Гвоздьова з чоловіком і дітьми
Ілона Гвоздьова з чоловіком і дітьми

Примітно, що на самому початку відносин батько Ілони з недовірою ставився до майбутнього зятя. Більш того, з тих трьох спроб Івана попросити руки коханої у її тата, той двічі відмовляв, а згоду дав, коли вже був при смерті. Чоловік не зміг побороти рак і пішов з життя всього за півтора місяці до весілля дочки.

Ілона Гвоздьова з татом
Ілона Гвоздьова з татом

Чому ж вона її не скасувала навіть після такої важкої втрати? В інтерв’ю Аліні Доротюк Гвоздьова відповіла на це питання:

“Мама мені тоді говорила, що можливо це не правильно, що ось тата немає, а я як би… Чесно, я не знаю, хто як розсудить і мені здається, це взагалі наша особиста сімейна справа, але коли тато помирав у мене на руках, він сказав: “Слухай, я хочу, щоб усі веселилися. Я не хочу, щоб ви сумували, щоб ви проводжали ось ці якісь там рік, два, три”. Ми так поговорили сіли в сім’ї і сказали, що тато навпаки був би щасливий, якщо все це трапиться. Тому ми зіграли весілля вже без тата. Його не стало 8 червня, а весілля у нас було 14 серпня. Не дожив він зовсім трохи”.

Ілона Гвоздьова та її чоловік Іван Хомячук
Ілона Гвоздьова та її чоловік Іван Хомячук

Також Ілона зазначила, що сварить себе за те, що вони з Іваном не встигли одружитися, поки батько ще був живий, але з тих самих пір на будь-якому важливому заході в житті вони завжди його згадують.

Ілона Гвоздьова в шоу Вечеря з Дороті
Ілона Гвоздьова в шоу Ужин с Дороти

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.