Потап поскаржився, що вже не знає, чим радувати Каменських: “Усі матеріальні штуки я вже подарував”

Відомий український музикант Потап розповів про подарунки своїй дружині Насті Каменських і зізнався, що все найдорожче вже дарував.

У 2019 році дует Потап і Настя з творчого офіційно перетворився на сімейний. Про те, що пару пов’язує набагато більше, ніж просто спільна робота, вони повідомили в день свого пишного весілля з розкішними вбраннями і натовпами медійних гостей.

Не можна не відзначити, що саме до Каменських Потап пішов від колишньої дружини Ірини Горової, хоча їм вдалося зберегти не тільки робочі відносини, а й дружбу. Більш того, Ірина була присутня на церемонії одруження екс-чоловіка, куди привела нового коханого.

Весілля Потапа і Насті Каменських
Весілля Потапа і Насті Каменських

З тих самих пір закохані Потап і Настя регулярно публікують в соціальних мережах спільні фото і відео, судячи з яких можна не сумніватися, що в їхньому подружньому житті панує повна ідилія. Не останню роль в цьому зіграла чуйна увагу Олексія до дружини — він часто дарує їй розкішні подарунки, про що розповів в ефірі програми ЖВЛ на каналі 1+1. У якийсь момент Потапенко навіть зіткнувся з “подарунковою” кризою:

“Усі матеріальні штуки, які можна було подарувати, я вже подарував. Мій батько сказав мені: “Синку, даруй їй все”. Батьку, я слухаюсь тебе і дарую їй все. Все, що завгодно можна напридумувати, все це у мене було — Париж, яхта, Майямі, Мальдіви… Взагалі, я дуже романтична особа”.

Потап в ЖВЛ
Потап в ЖВЛ

Перед таким невиправним романтиком, як герой нашої сьогоднішньої статті, важко встояти. Ось і Каменських не встояла.

З чого ж саме почалася любовна історія Потапа і Насті, дивіться на YouTube-каналі Одна минута:

Популярне

Схожі статті

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.