Сергій Сосєдов назвав Аллу Пугачову посередньою співачкою і посміявся над Лободою: “Це не мистецтво”

Музичний критик Сергій Сосєдов в черговий раз висловився про творчість Алли Борисівни Пугачової, а також пройшовся своїм професійним поглядом по Світлані Лободі.

Сергій відомий публіці різкими висловлюваннями про найіменитіших зірок естради, навіть незважаючи на їх статус і популярність. Не зраджуючи собі, герой нашої сьогоднішньої статті в рамках інтерв’ю В’ячеславу Манучарову розповів, що думає про нинішню Примадонну.

Для початку Сосєдов зазначив, що критикує її та інших артистів не заради піару, а виключно тому, що вони цього заслуговують:

“Я критикую те, що вимагає критики, так скажімо, вимагає якогось шліфування. Критика — це ж не просто струс повітря або вираз того, що тобі не подобається. Це завжди якийсь розріз, препарування того чи іншого феномена, явища, предмета”.

Сергій Сосєдов та В'ячеслав Манучаров
Сергій Сосєдов та В’ячеслав Манучаров

У відповідь на це Манучаров привів слова гостя про те, що той одного разу назвав Аллу Борисівну посередньою співачкою. Сергій не став сперечатися і пояснив чому:

“Вже немає тієї співачки. Вона була колись. Сьогодні просто є жінка з цим ім’ям і прізвищем. Але, на жаль, те, що вона показує іноді, це, звичайно, не Пугачова. Пугачова — це бренд. Будь-який бренд включає якийсь елемент. Що таке Мерседес? Це емблема в кружечку, трилисник цей. Що таке Ауді? Чотири кільця. Що таке Пугачова? це руде волосся, це балахон, це виплеск, це енергія. Пугачова — це не зовсім якісь прилизані кудельочки, тонкі ніжки і “Я не розумію, де я стою. Чи то я, чи то не я, і не розумію, що і про що співаю”. Це не Пугачова”.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Крім Алли, на цей раз Сосєдов висловився і про Світлану Лободу:

“Ну щось вона дала. Якийсь новий струмінь, нову фарбу. Ну я не можу назвати це мистецтвом. Просто вона знайшла свою фішку, модний звук, вона спіймала тренд. Вона в тренді, вона трендить, від слова “тренд”. Але це не велика співачка. Що у неї, якісь дані, якісь божевільні пісні? Це по-хорошому модна артистка. Але це все мало має відношення до справжнього мистецтва”.

Світлана Лобода
Світлана Лобода

Сергій з сарказмом сказав, що йому хотілося б побачити Лободу на сцені колонного залу Будинку спілок з оркестром або акомпаніатором:

“І от би вона встала б до мікрофона і заспівала. І ось би я на неї подивився, що б вона нам наспівала”, — посміявся Сосєдов.

Сергій Сосєдов
Сергій Сосєдов

До речі, це вже не перший випад критика в бік Світлани. Раніше він публічно називав її творчість ширвжитком.

Схожі статті

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.