Ольга Сумська зізналася, що на гастролях відправляє чоловікові нескромні фото з перчинкою: “Я його бадьорю”

Відома українська актриса Ольга Сумська поділилася секретом міцних відносин зі своїм чоловіком Віталієм Борисюком в умовах постійних гастролей.

Героїв нашої сьогоднішньої статті звела робота в театрі, тоді Ольга ще була одружена з Євгеном Паперним. Службовий роман між Сумською і Борисюком обернувся гучним скандалом — чоловік навіть кидався на суперника з сокирою, однак повернути дружину йому так і не вдалося.

На руках з тоді ще маленькою донькою Тонею вона пішла від Євгена до Віталія, якому актриса народила дочку Анну і з яким їй вдалося побудувати щасливу сім’ю.

Ольга Сумська зі своїм колишнім і нинішнім чоловіками. Зліва Євген Паперний, праворуч Віталій Борисюк
Ольга Сумська зі своїми колишнім і нинішнім чоловіками. Зліва Євген Паперний, справа Віталій Борисюк

Цього року Борисюк та Сумська відзначать 25 років шлюбу — срібне весілля. З огляду на те, що вони обидва з акторської професії, велика частина роботи пов’язана з гастролями. І далеко не завжди пара грає в одних і тих же театральних постановках, тому розлука для них не рідкість.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк
Ольга Сумська та Віталій Борисюк

Проте, це ніяк не відбивається на їхніх стосунках, адже Ольга вміє підтримувати вогник. У програмі “Зірковий шлях” зірка розповіла, як їй це вдається. Виявилося, що Сумська радує чоловіка нескромними кадрами, коли їде у відрядження:

“У кожної людини є якийсь пікантний ролик, який приємно подивитись. Романтичного характеру принаймні. Я його [Віталія] бадьорю якимись симпатичними, ніжними фотографіями, подружніми. Ну а як же? Треба тримати руку на пульсі і стимулювати чоловіка на відстані. Я маю на увазі, романтично”.

Ольга Сумська в програмі Зірковий шлях
Ольга Сумська в програмі Зірковий шлях

Крім того, Борисюк та сам не проти пофотографувати улюблену по-особливому:

“Він знає мої ракурси, він просить, так чому ж відмовляти? Це якщо вже чоловік не виявляє ніякого інтересу, вас не знімає, на вас не дивиться, то тут уже треба замислитися — щось у вас не так, любі друзі. Тому треба дарувати радість одне одному. А яким чином? Ви знаєте, люди в подружжі не мають стримувати свої пристрасті, своїх емоцій, пробуджуючи якісь нові почуття, цей вогник, аби він не згасав в обох”, — підсумувала Ольга.

Популярне

Схожі статті

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.