Скільки заробляє телепсихолог Наталія Холоденко та скільки коштує її консультація: не кожен потягне

Український психолог Наталя Холоденко відверто розповіла, скільки коштує один прийом у неї та скільки вона в цілому заробляє.

Публіка знає Наталю як експерта-психолога на популярних тв-шоу Нового каналу, СТБ, але крім телевізійної діяльності вона також веде приватну практику, причому її клієнти не тільки з України, а ще з багатьох інших країн світу.

В YouTube-шоу “Ужин с Дороти” Холоденко розкрила вартість годинної консультації — 500 євро (трохи більше 16,5 тисяч гривень), хоча три роки тому ця сума була вдвічі меншою.

Наталія Холоденко на Вечері з Дороті
Наталія Холоденко на Ужине с Дороти

Не можна не відзначити, що в житті героїні статті був період, коли вона ледве зводила кінці з кінцями, багато в чому собі відмовляла і один за іншим втрачала близьких людей. На щастя, все це вже в минулому і зараз Наталя живе так, як не снилося багатьом простим українцям. Втім, всього цього вона домоглася і продовжує домагатися важкою працею:

“Я не роблю гроші з повітря. Я пашу. Коли мені кажуть: “Ну ви говорите, важко, але порівняйте це з шахтарем”. Це різна праця, це взагалі не можна порівнювати. Не можна сказати, що робота лікаря важче, ніж робота шахтаря, і навпаки. Я роблю набагато більше, ніж більшість людей в моїй галузі. І роблю це не тільки формально в кадрі. Ніхто ж не бачить, як ти сидиш з книжкою, як ти сидиш на курсах”, — висловилася психолог.

Наталія Холоденко
Наталія Холоденко

Також ведуча шоу поцікавилася у гості, скільки грошей їй потрібно в місяць для комфортного та щасливого життя, щоб ні в чому собі не відмовляти:

“У мене витратна частина мінімальна робоча, яку не можна зменшити, це як виробництво, це 10 тисяч доларів на місяць. Особисту ніколи не рахувала. Ну кінь (у Наталі є власний кінь), дитина ходить в приватну школу, я плачу за оренду квартири… Я не рахую гроші. Я так собі це пояснюю, що коли ти не бентежишся з приводу грошей, вони якось легше приходять”.

Наталія Холоденко
Наталія Холоденко

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.