Волочкова залишилася без дочки: колишній чоловік балерини забороняє Аріадні називати адресу їхньої квартири

Відома російська балерина Анастасія Волочкова зізналася, що не знає адресу квартири, де живе її колишній чоловік Ігор Вдовін та дочка Аріадна.

Офіційно заміжньою Анастасія була лише один раз, хоча згодом вона зізналася, що весілля було фіктивним, тому законним подружжям вони з бізнесменом Ігорем Вдовіним ніколи не були. Незважаючи на це, за кілька років спільного життя у пари народилася дівчинка, яку назвали Аріадною. Ужитися молоді батьки так і не змогли.

Волочкова та Ігор Вдовін
Анастасія Волочкова та Ігор Вдовін

Доньці балерини вже 15 і живе вона з батьком. Спочатку Волочкова просто запропонувала екс-обранцеві забрати дитину хоча б на канікули, оскільки бачилися вони досить рідко, а потім Аріадна сама захотіла назовсім залишитися у нього.

Справа в тому, що Вдовін облаштувався в квартирі в центрі Москви, звідки дівчинці зручніше добиратися до школи, тоді як Анастасія живе в будинку за містом.

Дочка Волочкової Аріадна відмовилася жити з балериною
Дочка Волочкової Аріадна

За словами героїні статті, нещодавно її колишній зі своєю пасією переїхали в нову квартиру. Звичайно, Аріадну вони забрали з собою, однак адреск Волочковій ніхто не повідомив:

“Я не знаю, де вона живе, на жаль. Мій колишній чоловік живе зараз з іншою жінкою, вони заборонили їй говорити місце розташування цієї квартири, яка за мої ж гроші і знімається. У тата Аріши дуже великий переді мною фінансовий борг, багатомільйонний. Оскільки він не повернутий, можна зрозуміти, на чиї гроші живе людина. Я не хочу лізти в цю історію, тому що я дорожу стосунками з дочкою і якщо їй дійсно заборонили говорити, я не хочу, щоб вона була як між двома вогнями” , — розповіла балерина в програмі “Зірки зійшлися”.

Анастасія Волочкова в шоу Зірки зійшлися
Анастасія Волочкова в шоу Зірки зійшлися

Незважаючи на те що знайти спільну мову з Вдовіним Анастасія не може, до того ж він заблокував її номер, знаменитість впевнена, що з її дочкою все в порядку:

“Вона в безпеці, там нормальні умови, гідні, все добре, у неї нормальна їжа і до школи близько”.

Більше цікавого про життя і балет Волочкової дивіться в наступному відео:

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.