Молода дружина Павліка розповіла, чому не риється в його телефоні: боїться побачити переписку з колишньою

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова відверто розповіла про те, чи читає особисті листування чоловіка у нього в телефоні.

Віктор і Катерина одружилися в травні 2019-го. Після тихого і скромного розпису пара планувала влаштувати гучне весілля, проте спочатку цьому завадив строгий карантин, а потім в родині співака сталося горе.

У серпні у Віктора Павліка помер молодший син Павло, який близько двох років боровся з онкологією. З його матір’ю Ларисою Созаєвою артист був одружений цілих 25 років, а зустрічатися зі своїм концертним директором Катериною почав ще будучи в шлюбі.

Віктор Павлик та Лариса Созаева
Віктор Павлік та Лариса Созаєва з покійним сином Пашею

Зараз Репяхова готується до народження малюка — влітку 2021-го у них з Віктором Франковичем народиться перша спільна дитина. Оскільки Катя є блогером, більшістю подробиць їх з Павліком подружнього життя вона сама ділиться з публікою. Відомо, що пара чекає сина, назвати вони його планують Михайлом, а народжувати Катерина буде в дорогому пологовому будинку Адоніс.

Екатерина Репяхова и Виктор Павлик ждут ребенка
Катерина Репяхова і Віктор Павлік чекають на дитину

Варто відзначити, що між подружжям суттєва різниця у віці. Співак старший за дружину на цілих 28,5 років, а ревнощам в їхній родині практично немає місця, про що Репяхова розповіла в програмі “Зірковий шлях” на телеканалі Україна.

За словами дівчини, чоловік не копається в її телефоні і вже точно не намагається знайти там якийсь компромат:

“Це точно не про Віктора — щось подумати, перевірити. Він ніколи не перевіряє мій телефон, ніколи не ревнує мене… Ну, практично ніколи”.

Екатерина Репяхова в программе Зірковий шлях
Катерина Репяхова в програмі Зірковий шлях

При цьому був час, коли сама Катерина любила поритися в особистих листуваннях благовірного. Втім, це змінилося:

“Зараз я знаю його пароль від телефону, але я не підійду, бо якщо я щось прочитаю, навіть погане, наприклад, то що мені це дасть? Я не готова вже йти назад”.

Катерина Репяхова поскаржилася на тяжку хворобу
Катерина Репяхова

Тепер молода дружина Віктора Павліка користується іншою стратегією і не заглядає туди, де може знайти для себе щось погане:

“Можливо, якісь моменти неприємні, пов’язані з колишньою дружиною Ларисою. Може бути, там якась турбота, він проявляє що-небудь таке. Тобто я знаю, що він це може зробити”, — зізналася героїня статті.

Більше подробиць з бурхливого особистого життя співака дивіться на YouTube-каналі Одна минута:

Схожі статті

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.