Юрій Нікітін вперше розповів, як і чому розійшовся з Іриною Білик: забороняв їй народжувати дітей

Юрій Нікітін відкрив для українців таких зірок естради, як Вєрка Сердючка, "НеАнгели", Ірина Білик, а з останньою його пов'язувало набагато більше, ніж просто робота.

Саме Білик стала першою артисткою Нікітіна. Їх доленосне знайомство відбулося на музичному фестивалі “Весняні надії” у Вінниці 30 років тому. У програмі ЖВЛ продюсер розповів, як розвивалися їх відносини і чому вони так і не одружилися.

“Ірина Білик була чимось таким дуже ніжним, зворушливим, тендітним створінням, але неймовірно творчим і талановитим”.

Юрій Нікітін в ЖВЛ
Юрій Нікітін в ЖВЛ

За словами Юрія, на самому початку співпраці їм було дуже несолодко, тому що вони зовсім нічого не заробляли, тому працювали на чистому ентузіазмі і вірі в майбутній успіх. Перші гроші у них з’явилися лише через 5 років і святкували цю подію вони вже в статусі пари.

Спочатку романтичні відносини їм допомагали в роботі, хоча з часом стали заважати. Більш того, виявилося, що в якийсь момент Ірина мріяла обзавестися сім’єю, проте Юрій її бажань не поділяв, адже саме тоді почався розквіт кар’єри Білик.

Ірина Білик і Юрій Нікітін в молодості
Ірина Білик і Юрій Нікітін в молодості

Після восьми років життя в цивільному шлюбі герої статті зрозуміли, що далі так тривати не може і поставили крапку в їх любовній історії. При цьому розривати співпрацю вони не стали:

“Це був дуже складний період. Для мене це був не просто розрив як чисто людський, я розумів, що ще я залучений в цей бізнес з Іриною Білик. Як його тепер ділити, не дуже зрозуміло. Тоді по швах тріснула вся наша компанія”, — згадав Нікітін.

Юрій Нікітін в ЖВЛ
Юрій Нікітін в ЖВЛ

Втім, незабаром він створив власний продюсерський центр і знайшов нове кохання в особі Ольги Горбачової, а Ірина втілила мрію стати матір’ю в життя і народила старшого сина Гліба від манекенника Андрія Оверчука.

Звичайно, в інтерв’ю також була згадана тема нещодавньої новини про розпад “НеАнгелів”. Ось що Нікітін відповів на питання про те, чому так сталося:

“Дівчата вже давно думають про сольні кар’єри. Я подумав, що це на сьогоднішній момент гарне місце і час, а група “НеАнгели”продовжить виступати на закритих приватних заходах. Це було, можливо, емоційно несподівано, але, тим не менш, очікувано”.

НеАнгели зі своїм продюсером Юрієм Нікітіним
НеАнгели зі своїм продюсером Юрієм Нікітіним

За його словами, продюсувати Славу Камінську або Віку Смеюха як окремих співачок він не буде, оскільки тоді в їхній творчості нічого не зміниться.

Також не можна не відзначити, що навколо Нікітіна склався імідж суворого продюсера, який навіть забороняє деяким учасницям своїх проектів народжувати дітей. Як виявилося, з такими заборонами зіткнулася тільки Білик:

“Єдиний раз, коли можна сказати про мене в контексті народження дітей, це був випадок з Іриною Білик”, — підсумував Юрій.

Схожі статті

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.

Гості на поріг, а рибна закуска – на стіл: за 3 хвилини намащую на чипси, що в холодильнику. Ідеальний смак

Сирну закуску з рибою на чипсах здатна приготувати навіть дитина, настільки все робиться просто. На свято така страва посяде своє місце на столі, урізноманітнивши меню.