Анастасія Стоцька розповіла, чому приховувала розлучення з чоловіком і чому їхні діти схожі на Кіркорова

Відома російська співачка і актриса Анастасія Стоцька вперше відкрито і чесно прокоментувала чутки про те, чому її діти схожі на поп-короля Філіпа Кіркорова.

Перші кроки у професійній кар’єрі Анастасія зробила ще у віці 18 років, зігравши одну з героїнь в мюзиклі “Нотр-Дам де Парі”. З Філіпом Бедросовичем Стоцька познайомилася в Театрі Луни, після чого артист став її продюсером.

Саме разом з Кіркоровим рудоволоса зірка записала свої найбільш рейтингові пісні, які займали лідируючі позиції в хіт-парадах багатьох радіостанцій. А коли Анастасія стала мамою, публіка запідозрила, що їх з Філіпом пов’язують не тільки робочі відносини.

Анастасія Стоцька обурилася чутками про неї
Анастасія Стоцька та Філіп Кіркоров

Вся справа в тому, що у сина Стоцької Саші, та й у молодшої дочки Віри багато хто відзначає зовнішню схожість з поп-королем російської естради. Співачка раз по раз намагалася переконати фанатів і пояснити, що ніяких родинних зв’язків у її дітей з Кіркоровим немає, а народила вона їх від свого чоловіка Сергія Абгаряна.

Чоловік і діти Анастасії Стоцької
Чоловік і діти Анастасії Стоцької

Втім, в нещодавньому інтерв’ю для “Русского радио” Анастасія приголомшила новиною — вони з чоловіком давним-давно розлучилися:

“Справа в тому, що вже два з гаком роки ми з моїм чоловіком не живемо, так сталося. Так буває, що люди розходяться, і я дуже рада, що ми розійшлися в хороших відносинах”.

Анастасія Стоцька на Русском радио
Анастасія Стоцька на Русском радио

За словами Стоцької, вони залишилися друзями, а з дітьми Сергій бачиться кожен день, проводить з ними вихідні та канікули. Якщо спочатку обговорювати цю тему знаменитість була не готова, то зараз вже все добре, до того ж вона не стала йти від питань про Кіркорова та їх “спільних” дітей:

“Ну вони дійсно схожі, чорт забирай. Я не знаю… Це якась кармічна зустріч. Насправді і ми з ним схожі, і людям просто хочеться, щоб це було так”.

Анастасія Стоцька з дітьми
Анастасія Стоцька з дітьми

Анастасія впевнена, що навіть якщо фанати побачать всі документи і тести-ДНК, то все одно не повірять, оскільки люди потребують цієї легенди. При цьому Стоцька не заперечує, що вони з Кіркоровим красиво виглядають разом, але насправді він для неї хороший друг і наставник.

Схожі статті

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.