Зірка “Аншлагу” Юхим Шифрін поскаржився на свою пенсію: “Прожити на такі гроші неможливо”

Відомий російський гуморист і колишній актор гумористичної передачі "Аншлаг" Юхим Шифрін розсекретив розмір своєї пенсії.

Зовсім недавно Юхиму виповнилося 65 років. Як справжній артист, ювілей він відзначив на сцені, а в свіжому інтерв’ю, приуроченому до такої круглої дати, Шифрін розповів, що пенсія у нього невелика.

Так, щомісяця Юхим отримує від держави всього по 13 тисяч рублів (майже 4,8 тисячі гривень), хоча якщо б він був непрацюючим пенсіонером, то сума була би більшою:

“Вона у мене просто на книжці накопичується, що ще з нею робити? Йде в загальний рахунок витрат. Прожити на такі гроші, ясна річ, в Москві неможливо”, — наводить слова Шифріна видання СтарХит.

Юхим Шифрін
Юхим Шифрін

Крім того, в самий розпал кар’єри гумористу хотіли присудити звання народного артиста РФ, однак він відмовився від цього і дуже даремно. Справа в тому, що за нього доплачують ще по 30 тисяч рублів (11 тисяч гривень) зверху.

Як Юхим зізнався сам, тоді він рівнявся на західних зірок і вважав це надто радянським атрибутом, тому всіляко відмахувався від пропозиції:

“Знаючи, що в майбутньому до нього додаються 30 тисяч, можливо, ще й подумав би”.

Юхим Шифрін
Юхим Шифрін

Проте, Шифрін не скаржиться, адже отримує непогані гонорари за спектаклі, зйомки в кіно і продаж своїх книг. Ці грошей йому вистачає на гідне життя і допомогу близьким. А ось шикувати в дорогих ресторанах або влаштовувати широкі застілля він не любить.

За його власними словами, тусовщиком Юхим ніколи не був, хіба що зовсім в ранній молодості. В юні роки здавалося, що все найважливіше відбувається на вечірках, але з дорослішанням стає зрозуміло, що таке проведення часу не приносить зовсім нічого.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.