Телеведучий Юрій Горбунов зізнався, що йому пропонували піти в політику: “Не знаю, чи погоджуся”

Відомий український телеведучий Юрій Горбунов не виключає можливості відходу в політику у майбутньому. Тим більше, що йому вже пропонували.

Представники вітчизняного шоу-бізнесу все частіше і частіше змінюють творчу кар’єру на крісло у Верховній Раді. Наприклад, соліст групи “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук був депутатом від партії “Голос”, шоумен Олександр Скічко, комік Юрій Корявченков, більш відомий як Юзік, а також Микола Тищенко вступили до лав партії “Слуга народу”.

Співачка Руслана Лижичко відома своєю активною підтримкою політичних акцій, а Злата Огнєвич була депутатом від фракції “Радикальна партія Олега Ляшка”.

Українські зірки в політиці
Українські зірки в політиці

Звичайно, не можна не згадати і Володимира Зеленського, який нині є президентом країни, хоча раніше за ним було закріплено амплуа коміка, актора, продюсера і сценариста.

Це далеко не весь список відомих українців, які в якийсь момент життя з головою поринули в політику. Нещодавно поп-діва Тіна Кароль розповідала, що теж могла долучитися до вищеперелічених колег, як і її співведучий танцювального проекту “Танці з зірками” Юрій Горбунов.

Тіна Кароль і Юрій Горбунов
Тіна Кароль і Юрій Горбунов

Так, герой нашої сьогоднішньої статті вже одного разу відмовлявся від пропозиції зайнятися політичною кар’єрою, проте, він не виключає, що в майбутньому може погодитися:

“Якщо знову запропонують, не знаю, чи погоджуся. Тому що все-таки люди повинні займатися тим, чого вони вчилися і що вони вміють. Політика, як мені здається, — це професія. Тому моя відповідь пролунала: “Ні”. Як буде далі — не люблю зарікатися і наперед щось прогнозувати”, — наводить слова Юрія Телеграф.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.