Колишній чоловік Ані Лорак вперше прокоментував розлучення зі співачкою і розповів, як часто спілкується з дочкою

Колишній чоловік Ані Лорак турецький бізнесмен Мурат вперше прокоментував розлучення з артисткою. Виправдовуватися через зраду у шлюбі чоловік не став.

Відома співачка Ані Лорак понад 10 років була одружена з бізнесменом Муратом Налчаджиоглу. У них народилася дочка Софія, якій зараз 9 років. Близько року тому стало відомо, що пара розлучається через зраду Мурата. Чоловіка зняли на камеру в його ж клубі в компанії довгоногої красуні. Кароліна не стала терпіти зраду чоловіка і незабаром з ним розлучилася.

Мурат відразу після розлучення з Ані Лорак знайшов собі нову пасію
Ані Лорак з колишнім чоловіком і донькою

Ані Лорак не любить говорити про своє особисте життя і ситуацію зі зрадою чоловіка вона теж ніяк не коментувала. А ось її вже колишній чоловік Мурат недавно вперше в інтерв’ю розповів про розставання з Ані Лорак і поділився власними почуттями.

“Дуже багато пліток було, багато різних розмов: він такий, він сякий. Я не буду виправдовуватися. Було сумно, звичайно, 15 років живеш з людиною, а після певної ситуації, залишаєшся один в іншій країні, куди приїхав заради своєї сім’ї. “, – зізнався Мурат Начладжіоглу.

Незважаючи на те, що колишнє подружжя розлучилося, вони змушені спілкуватися один з одним, адже у них є спільна донька. Мурат зізнається, що в перший час було важко налагодити спілкування, проте з часом Лорак пішла йому назустріч і не стала перешкоджати зустрічам тата і дочки.

Мурат Налчаджиоглу і Софія
Мурат Налчаджиоглу і Софія

Спочатку Мурат міг приїжджати в Москву і брати Софію на прогулянки. Згодом Лорак почала відпускати дочку з Муратом на відпочинок за кордон і навіть почала сама привозити дівчинку до Києва до батька.

За словами Мурата, у них з Софією дуже близькі стосунки. Дівчинка дзвонить татові по відеозв’язку 3 рази на день і просто обожнює приїжджати до нього в гості.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.