Тамбовський вовк Валерій Жидков зізнався, що до “Кварталу” працював в міліції: “Зрозумів, що це точно не моє”

Кварталівець Валерій Жидков, більш відомий за творчим псевдонімом Тамбовський вовк, розповів про своє життя до появи в ньому "Кварталу 95".

Валерій без перебільшення виділяється серед інших коміків і гумористів студії своєю солідністю. Причому йому навіть не доводиться грати цю роль, оскільки Жидков і поза сценою такий же інтелігентний та стриманий.

Як виявилося, ці риси характеру дуже допомогли герою нашої сьогоднішньої статті в минулій роботі оперуповноваженого в поліції, яка тоді називалася міліцією. Причому думок заробляти на життя гумором у нього на той момент і близько не було, а в КВН, звідки він і потрапив на телебачення, грав просто тому, що йому подобалося.

Валерій Жидков
Валерій Жидков

Про це Тамбовський вовк розповів в бесіді з Анатолієм Анатолічем в рамках шоу “Зе Интервьюер”:

“Я оперуповноваженим в міліції працював два роки по економічних злочинах. Я пішов туди, тому що не бачив себе ніде. Провінційне місто, обласний центр, Тамбов. По суті, весь товарообіг в ньому — це бюджетники, які отримували зарплату, відносили її на ринок, витрачали на якісь продукти”.

Валерій Жидков в шоу Зе інтерв'юер
Валерій Жидков в Зе Интервьюер

Ось що Валерій відповів на питання про те, чому він все-таки пішов з органів:

“За ці два роки я, по-перше, зрозумів, що це точно не моє. Через два роки мені дали маленьку відпустку першу. Коли ти поринаєш в таку атмосферу, це ж постійно стрес, нервово, тиск, постійно щось треба-треба-треба. Я думаю, в карному розшуку взагалі жесть, але і навіть у нас все-одно позитиву там мало було, тому що сидіти і спілкуватися з людиною, яка або постраждала, або когось обдурила і намагається викрутитися. У будь-якому випадку, це не так цікаво, як розповідати гумор глядачам, які регочуть. Чисто для психіки”, — підсумував Жидков.

Валерій Жидков в шоу Зе інтерв'юер
Валерій Жидков в шоу Зе Интервьюер

Схожі статті

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!