Ілона Гвоздьова розповіла про близькість з чоловіком після народження другої дитини: “Знімаємо номер в готелі”

Відомий український хореограф Ілона Гвоздьова у відвертому інтерв'ю розповіла про своє материнство.

У жовтні минулого року відомий український хореограф, учасниця великих проектів “Танцюють всі ” і “Танці з зірками ” Ілона Гвоздьова стала мамою вдруге. Танцівниця народила хлопчика, якого назвала Домініком. Також у Ілони є старша дочка Рія (повне ім’я Валерія).

Хореограф Ілона Гвоздьова показала обличчя сина
Хореограф Ілона Гвоздьова з чоловіком і дітьми

Нещодавно Ілона Гвоздьова дала інтерв’ю програмі “ЖВЛ”, де розповіла про своє материнство і відносини з чоловіком.

Танцівниця зізналася, що друга дитина була запланованою. Вона щиро мріяла про сина, не дивлячись на те, що перші пологи далися їй дуже складно. За словами Ілони, вона народжувала первістка цілих 12 годин. З другою дитиною все було набагато простіше і під час пологів і вже вдома, так як жінка вже досвідчена мама.

Ілона Гвоздьова
Ілона Гвоздьова

Також Ілона відповіла і на дуже особисте питання про відносини з чоловіком після народження дитини. Як відомо, після появи в сім’ї малюка у багатьох пар не вистачає часу один на одного. Однак в родині Гвоздьової все зовсім не так. Танцівниця зізналася, що іноді вони з чоловіком залишають дітей на бабусю і знімають номер в готелі.

“Коли у нас з’являється вільний час, бабусі забирають діточок, ми йдемо, знімаємо номер в готелі. Ми виключаємо телефони і просто насолоджуємося вільним часом “, – зізналася Ілона.

Схожі статті

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.