Юрій Нікітін вперше розповів, чому розпалася група “НеАнгели”: “Це була моя ініціатива”

Група "НеАнгели" розпалася після 15 років існування на сцені.

Про це стало відомо в березні цього року. Продюсер Юрій Нікітін оголосив про розпад групи і заявив, що її учасниці Слава Камінська та Вікторія Смєюха починають сольні кар’єри.

Що ж стало причиною розпаду дуету і чи буде Юрій Нікітін продюсувати співачок окремо? Про це продюсер розповів в програмі “Зірковий шлях” на телеканалі Україна.

За словами Нікітіна, за 15 років існування групи “НеАнгели” було багато випадків, коли дует міг розпастися. Солістки Вікторія і Слава між собою постійно конкурували, сварилися і навіть публічного скандалили. Дівчатам стало “тісно” на одній сцені.

“Наша співпраця на цьому етапі ніби зживає себе. Ініціатива була моя зупинити нашу спільну діяльність. Ще з кінця року ми почали обговорювати з дівчатами це питання. І зараз вони в повній мірі можуть спробувати реалізувати себе як артистки “, – розповів Юрій Нікітін.

Учасниці групи НеАнгели з продюсером Юрієм Нікітіним
Учасниці групи НеАнгели з продюсером Юрієм Нікітіним

Однак при цьому Нікітін зізнається, що не збирається продюсувати ні Славу Камінську ні Вікторію Смєюха. При цьому додає, що оскільки група “НеАнгели” має хороший попит, дівчата виступатимуть в дуеті на закритих корпоративах навіть зараз, після розпаду групи.

Варто відзначити, що Слава Камінська вже випустила першу сольну пісню під назвою “911”. Артистка стверджує, що зараз вона сама собі продюсер.

Популярне

Схожі статті

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.