Ані Лорак вперше розповіла про чоловіка, який був у неї після Фальоси і до Мурата: зірка київського “Динамо”

Відома українська співачка Ані Лорак вперше публічно розповіла про свій роман з колишнім гравцем київського "Динамо" і нинішнім футбольним тренером Сергієм Ребровим.

Особисте життя Ані Лорак цікавить багатьох її шанувальників, адже в публічному полі відомо лише про трьох чоловіків, які дійсно займали місце в серці поп-діви.

Перший обранець Кароліни (справжнє ім’я співачки) — продюсер Юрій Фальоса. Він запримітив талановиту і прекрасну виконавицю на музичному фестивалі “Первоцвіт”, де вона посіла друге місце. Їй тоді було всього 14 років.

Анни Лорак і Юрій Фальоса
Анни Лорак і Юрій Фальоса

Фальоса запропонував співпрацю висхідній зірці і вони підписали контракт на 10 років. Це був дійсно серйозний шанс для Ані Лорак на краще життя, а поступово їх відносини вийшли за рамки робочих. У програмі “Доля людини” знаменитість зізналася, що їй було цікаво перебувати поруч з досвідченим, розумним і дорослим чоловіком. Проте, зараз вона вважає, що Фальоса ставився до неї не як до коханої жінки, а як до перспективного проекту для заробітку грошей.

Після закінчення контракту завершилося не тільки співробітництво між Кароліною та Юрієм, але і їх роман. Незабаром вже популярна співачка познайомилася з турком Муратом Налчаджиоглу, за якого в 2009-му вийшла заміж і народила доньку Софію.

Мурат відразу після розлучення з Ані Лорак знайшов собі нову пасію
Ані Лорак з колишнім чоловіком Муратом і донькою Софією

Їх офіційний шлюб протримався стільки ж, скільки і цивільний з Фальосою, а розірвався через невірність Мурата. Артистка дуже важко переживала цей період, адже для неї це було рівносильно краху заповітної мрії.

Після розлучення її почали помічати в компанії молодого саунд-продюсера Єгора Глєба, однак, судячи з усього, їх роман не знайшов свого продовження. Більш того, останнім часом Ані все частіше бачиться з колишнім чоловіком і навіть відвідує з ним світські заходи. За її словами, після роботи над собою як у неї, так і у нього, вона відчуває до Налчаджиоглу повагу і захоплення:

“Сьогодні ці відносини кращі, ніж були. Чому? Тому що людина раптом зрозуміла, хто я. У нього трапилося прозріння!”.

Ані Лорак в програмі Доля людини
Ані Лорак в програмі Доля людини

Втім, як виявилося, до Мурата Лорак могла зв’язати своє життя з іменитим футболістом Сергієм Ребровим. Познайомилися вони в Лондоні, куди поп-діва прилетіла на музичний фестиваль. Почалося все з простого погляду і спілкування, як це часто буває, хоча здавалося, що на цьому все і закінчиться. Втім, спортсмен здобув номер її телефону і намагався знайти будь-які шляхи зустрічей з виконавицею:

“Коли чоловік одержимий і коли він хоче, він же досягає. Але коли він досяг бажаного, він не знав, що з цим робити. Він зрозумів, що не готовий і запропонував мені роль, яка мені не підійшла”, — розповіла зірка.

Сергій Ребров
Сергій Ребров

Ребров бачив Ані в якості своєї коханки, тоді як вона не хотіла бути просто дівчиною для зустрічей, тому відразу обірвала всі контакти з цим чоловіком, розуміючи, що ніякого майбутнього у них немає і бути не може.

Більше цікавого про непросту долю Ані Лорак дивіться в наступному відео:

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.