Ірина Білик розлучається зі свої п’ятим чоловіком Асланом Ахмадовим, який вже рік не приїжджав до неї з сином

Відома українська співачка Ірина Білик приголомшила публіку несподіваними новинами про розлучення зі своїм п'ятим чоловіком Асланом Ахмадовим.

Особисте життя Ірини Білик таке ж бурхливе, як і її кар’єра. За кількістю шлюбів і молодих обранців зірка майже наздогнала саму Аллу Пугачову, а з боку здавалося, що в п’ятому заміжжі вона нарешті знайшла те саме жіноче щастя. Втім, насправді все виявилося набагато складніше.

Аслан Ахмадов і Ірина Білик
Аслан Ахмадов та Ірина Білик

Так, в ефірі програми “Мій секрет” з Машею Єфросініною Білик заявила, що розлучається з Ахмадовим. Судячи з того, що артистка ледь стримувала сльози, ця тема для неї дуже болюча:

“Я якось тягну з відповіддю, але мені здається, що все одно колись мені доведеться це розповісти. Ми з Асланом розлучаємося. Ну а як, що робити? Просто Аслан не приїжджав до нас, хоча я його люблю, хоча він мене любить, але… Вона — зіронька моя, вона — одинокая… [рядок з пісні Білик “Одинокая”]”.

Ірина Білик у програмі Мій секрет
Ірина Білик у програмі Мій секрет

За словами Ірини, чоловік не бачив ні її, ні їхнього спільного сина Табріза вже рік, тому вона і стала ініціатором розлучення.

Варто відзначити, що Ахмадов є відомим російським фотографом, в Москві він і живе, тоді як поп-діва не захотіла переїжджати і залишилася в Києві. Якщо спочатку вони могли будувати відносини на відстані, то поступово це стало проблемою:

“Спочатку, коли ця корона з’явилася, він сказав, що не літають літаки. Потім я почала дізнаватися, вони літали. Тепер він мені пише, а я думаю, а що мені писати, якщо його дитина тут чекає?”, — зізналася співачка.

Маша Єфросиніна та Ірина Білик
Маша Єфросиніна та Ірина Білик

Незважаючи на все це, Білик вважає Аслана кращим їх усіх її чоловіків і з великою ніжністю про нього відгукується.

Популярне

Схожі статті

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.