Ірина Білик зі сльозами на очах розповіла про психічно хворого рідного брата: “5 років не виходив на вулицю”

Українська співачка Ірина Білик приголомшила правдою, яку її сім'я все життя ретельно приховувала від публіки. Виявляється, у неї є рідний брат, і він психічно хворий.

Ірина Білик стала героїнею програми “Мій секрет” з Машею Єфросініною на телеканалі СТБ, де торкнулася найпотаємніших тем. Саме в ефірі цього проекту зірка заявила про розлучення зі своїм п’ятим чоловіком Асланом Ахмадовим, причому ініціатором розлучення стала вона, хоча і далося їй це дуже нелегко. Детальніше про це читайте тут.

Аслан Ахмадов, Ірина Білик та їх син Тебріз
Аслан Ахмадов, Ірина Білик та їх син Табріз

На цьому одкровення артистки не закінчилися. Так, зі сльозами на очах Ірина розкрила всій країні головну сімейну таємницю — її молодший брат Сергій страждає від психічного розладу, який наклав серйозний відбиток на його життя. Чоловік не може ні доглядати за собою, ні працювати.

“Ми не хотіли про це говорити. Мама дуже не хотіла. Після смерті мами він залишився один в квартирі, йому сорок. Він жодного дня не працював, він не може працювати, він хворий. Він п’ять років не виходив на вулицю взагалі, але я зараз намагаюся йому пояснити, що треба якось жити таким життям, як люди живуть, мати сім’ю. Ч хотіла якось поліпшити його життя, але поки що я не можу цього зробити, мені допомагає мій брат Юра [двоюрідний]. поки що все, що я можу для нього зробити, це надсилати йому продукти і утримувати його. І мама завжди, коли вона померла, я знайшла молитву за свого брата, вона кожен день читала цю молитву і ми всі завжди сподівалися, що він одужає, але… Знаєш, просто іноді кажуть, що ось, у артистів маслом все намазано…”.

Ірина Білик в шоу Мій секрет з Машею Єфросиніною
Ірина Білик в шоу Мій секрет з Машею Єфросиніною

Мама Білик, Анна Яківна, пішла з життя в травні минулого року. Вона ж раніше і доглядала за психічно хворим Сергієм.

Двоюрідний брат Ірини Білик Юрій
Двоюрідний брат Ірини Білик Юрій, який допомагає їй з психічно хворим Сергієм

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.