Тоня Матвієнко розповіла невідомі факти зі свого життя: раннє материнство і ненависна робота

Українська співачка Тоня Матвієнко разом з дочками прикрасила обкладинку журналу "Viva" і дала відверте інтерв'ю, де розповіла про невідомі факти зі свого життя.

З нагоди свого 40-річчя Тоня Матвієнко стала головною героїнею журналу Viva. Артистка прикрасила обкладинку журналу разом зі своїми дочками 5-річною Ніною, яка з’явилася на світ в шлюбі артистки з Арсеном Мірзояном і 22-річної Уляною, яку вона народила в 17 років.

Також Тоня дала в інтерв’ю, в якому розповіла невідомі публіці факти про себе. Співачка пригадала дитинство. Тоня Матвієнко зізналася, що в дитинстві її дуже навантажували навчанням. Крім занять в школі дівчинка по 7-9 годин на день займалася грою на фортепіано.

Тоня і Ніна Матвієнко
Тоня і Ніна Матвієнко

У 17 років Тоня стала мамою. Про батька дитини артистка не розповідає, але зізнається, що через дитину їй довелося відмовитися на деякий час від кар’єри співачки. Їй треба було забезпечувати сім’ю, тому вона вибрала більш надійну професію – працювала в художній галереї і піар-менеджером, але відчувала, що це не її.

Т
Тоня Матвієнко з дочками Ніною та Уляною

У віці 26 років Тоня зрозуміла, що хоче бути співачкою, адже це мрія всього її життя.

“У 26 років я прийшла до мами на кухню і сказала: ” Досить! Хочу бути співачкою “, – згадує Тоня.

Зараз артистка зізнається, що в 40 років відчуває себе абсолютно щасливою людиною. У неї є все, про що вона мріяла – взаємна любов і діти.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.