Екс-учасниця гурту “Віа Гра ” зізналася, що Костянтин Меладзе розпускав руки: “Було дуже дискомфортно”

Скандал з Костянтином Меладзе набирає все нових поворотів.

Не так давно в ефір вийшла програма “Доля людини” з Ані Лорак, де вона дала відверте інтерв’ю. Там співачка зізналася, що після того, як закінчився її перший контракт з Юрієм Фальосою, продюсер Костянтин Меладзе запропонував їй співпрацю на “особистих умовах”. Простіше кажучи, він пообіцяв їй кар’єру в обмін на любовні відносини.

Ані Лорак і Костянтин Меладзе
Ані Лорак і Костянтин Меладзе

Після такої заяви розгорівся справжній скандал. Ані Лорак почали звинувачувати в наклепі, нібито вона оббрехала Костянтина Меладзе. За продюсера заступився його брат Валерій Меладзе, а також співачки, яких продюсував Костянтин – Світлана Лобода і Надія Мейхер. Однак були й ті зірки, які заступилися за Ані Лорак. Зокрема українська співачка Оля Полякова записала відео, де заявила, що свого часу Костянтин Меладзе теж пропонував їй кар’єру за “любов”.

А недавно екс-віагрянки Тетяна Найник, яка прийшла в групу на місце Надії Грановської в 2002 році, теж зробила серйозну заяву. В одній з телепередач на телеканалі НТВ Тетяна розповіла, що близько 20 років тому продюсер Костянтин Меладзе робив їй неоднозначні натяки. Дівчина розповіла, що після одного з концертів продюсер покликав її до себе через те, що вона погано танцює. Згодом він посадив Тетяну до себе на коліна і почав погладжувати. Співачка зізнається, поцілунків не було, але стало дуже дискомфортно.

Схожі статті

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.