Як живуть учасниці шоу “Холостяк”поза камерами: колишня “наречена” розкрила всі секрети

Колишня учасниця шоу "Холостяк" відкрила завісу за лаштунки передачі. Як насправді живуть дівчата поза камерами? Читайте у матеріалі.

Шоу “Холостяк” — це складна у виробництві і витратна телепередача, оскільки в ній задіяні кілька десятків людей. Для того, щоб шоу виходило в терміни і вся Україна могла спостерігати за народженням нового кохання, організатори ввели ряд правил і для знімальної групи, і для самих учасниць.

Про те, як дівчата “виживали” на шоу, розповіла Наталія Масленнікова, яка боролася за серце холостяка в 10 сезоні.

Макс Михайлюк — холостяк 10 сезона
Макс Михайлюк — холостяк 10 сезону

По-перше, Наталія відповіла на одне з найбільш поширених питань — дівчатам ніхто не платить за зйомку в шоу. Вони також самі готують собі їсти і своїми силами роблять прибирання в будинку і створюють затишок — дівчат не обслуговують прибиральниці або кухаря.

Для учасниць “Холостяка” діє ряд заборон. Наприклад, не бажано спілкуватися з кимось зі знімальної групи, щоб уникнути відносин з холостяками, які не є головними героями: операторами, гаферами і так далі.

До певного часу дівчатам забороняли читати книги, щоб краще сконцентруватися на тому, що відбувається, і вникнути в суть проекту.

Вечеринка-знакомство 10 сезона "Холостяка"
Вечірка-знайомство 10 сезону “Холостяка”

Наталія розкрила деякі секрети знімального процесу. Наприклад, в середньому, зйомки тривають близько 40 годин. Найважчим був перший день. Тоді дівчат готували з самого ранку: візажисти, стилісти і дизайнери. А після потрібно було витримати заповітних 40 годин при повному параді, які тривали, як 40 років.

“40 годин зйомки і потім заселення в будинок. За цей час я встигла померти і воскреснути 2 рази до ряду”, — говорить Масленникова.

До речі, команда під час зйомок першого епізоду становила майже 150 осіб. Дівчина розповіла, що над образами учасниць працюють професійні стилісти телеканалу “СТБ”.

Макс Михайлюк попрощався з Наталією Масленниковою у 5 випуску шоу “Холостяк” і продовжує шукати свою любов.

spot_img

Схожі статті

Паштет із оселедця з плавленим сирком та морквою: готувати просто, а куштувати смачно. Можна мазати на хліб

Приготувати смачний та ситний паштет можна не тільки з мʼяса, а й з риби, а саме – з оселедця. Додавши декілька простих інгредієнтів можна приготувати справжню смакоту.

І мʼяса не треба, навіть такі розлітаються на ура: капустяні котлети зі смаком мʼясних. Чоловік не розпізнав

Якщо потрібно приготувати смачну та ситну страву без мʼяса, цей рецепт капустяних котлет стане чудовою альтернативною звичайним мʼясним котлетам. Вони не менш смачні, а готуються просто. 

Після розлучення з другою дружиною 49-річний Василь Вірастюк часу дарма не гаяв: “У мене народився 4-й син”

Василь Вірастюк ще не встиг завершити процес розлучення з колишньою дружиною Інною, як на найсильнішу людину планети накотила нове кохання і навіть з'явився нащадок.