Ані Лорак розповіла, як стала коханкою Юрія Фальоси в 14 років і згадала подробиці спільного життя

Юрій Фалеса став не тільки першим продюсером Ані Лорак, а й її першим чоловіком.

Свій творчий шлях Ані Лорак почала у віці 14 років. Тоді дівчинка з бідної сім’ї виступила на музичному конкурсі “Первоцвіт” і завоювала друге місце. Саме на цьому конкурсі юну Кароліну помітив продюсер Юрій Фальоса, які запропонувати дівчинці співпрацю. Кароліна і її мама прийняли рішення швидко. Вони розуміли, що співпраця з Фальосою – це шанс Кароліни вирватися з ніщити. Дівчинка підписала з ним контракт на 10 років і незабаром їх відносини вийшли за рамки робочих і артистка стала його коханкою, коли Фальоса був ще одружений.

Анни Лорак і Юрій Фальоса
Анни Лорак і Юрій Фальоса

Вперше про спільне життя з продюсером Юрієм Фальосою Ані Лорак розповіла в передачі “Доля людини”.

Ані Лорак зізналася, що не вважає себе винною за те, що стала коханкою одруженого чоловіка. Вона була тоді зовсім ще юною і багато чого не розуміла.

“Відповідальність була на ньому. Я була дитиною неповнолітньою, яка не знає життя. Що я там розуміла в 16 років ?! Ти дитина по суті. Зближення відбулося, коли ми переїхали до Києва. Ми жили в одній квартирі. Я думаю, це він все продумав. “, – розповіла Кароліна в інтерв’ю.

Юрій Фалеса і Лорак
Юрій Фальоса і Лорак

Співачка зізналася, що спільне життя з Юрієм була не цукор. Чоловік забороняв їй бачитися з однолітками, у неї зовсім не було подруг. Крім того, Ані Лорак для продюсера була в першу чергу засобом для заробляння грошей. Він змушував її працювати на ізнос, виступати навіть тоді, коли Кароліна сильно хворіла.

Більше про відносини Юрія Фальоси і Ані Лорак дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.