55-річна Руслана Писанка вперше заговорила про дітей: піде по стопах Пугачової?

55-річна актриса Руслана Писанка так і не відчула радість материнства.

Українська актриса і телеведуча вже більше 10 років щаслива в шлюбі з коханим Ігорем Ісаковим. Вони познайомилися в Інтернеті на сайті знайомств. Саме з Ігорем Руслана брала участь в шоу “Зважені и щасливі”.

Руслана Писанка з чоловіком Ігорем в шоу Зважені и щасливі
Руслана Писанка з чоловіком Ігорем в шоу Зважені и щасливі

Незважаючи на те, що Руслані вже 55 років, стати мамою їй так і не пощастило.

Нещодавно актриса зі своїм чоловіком Ігорем дали відверте інтерв’ю програмі “ЖВЛ”, де вперше розповіли, чи задумуються вони про дітей. Руслана зізналася, що ще 10 років тому, коли вона зустріла свого нинішнього чоловіка, вона розуміла, що про дітей думати пізно.

“Ми вирішили, що не будемо займатися цим питанням. Тому що трошки пізно вже було починати. Знаєте, з дітьми, мені здається, або складається, або не складається “, – сказала в інтерв’ю Писанка.

Руслана Писанка з чоловіком Ігорем
Руслана Писанка з чоловіком Ігорем

Також Писанка розповіла, що у її чоловіка Ігоря є син від минулих відносин. Вони з ним в дуже добрих стосунках, хлопець деякий час навіть жив з ними в одному будинку. Зараз же він переїхав до Черкас, але підтримує теплі стосунки з батьком.

Нагадаємо, Ігор – перший офіційний чоловік Руслани Писанки. Також у актриси був цивільний чоловік Іван, з яким вона прожила близько 5 років. Після розставання з чоловіком Руслана довгий час не афішувала своє особисте життя.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?