Настя Каменських розповіла про взаємини з пасинком і колишньою дружиною Потапа: “У нас немає ніяких відносин”

Насті Каменських доводиться регулярно бачитися з колишньою дружиною свого чоловіка, але при цьому вона вважає за краще з нею не спілкуватися.

Вже пройшло 2 роки, як відомий репер Потап живе в шлюбі зі своєю колишньою колегою по групі, співачкою Настею Каменських. Точніше, пройшло 2 роки з офіційного святкування весілля, а закохані уклали шлюб набагато раніше, але приховували це від публіки. Це і не дивно, адже ймовірно те, що саме Настя Каменських зруйнувала шлюб Олексія Потапенка з першою дружиною Іриною Горовою. Вони прожили в шлюбі 15 років, побудували разом бізнес і народили сина Андрія, якому зараз 12 років.

Потап з першою дружиною і сином
Потап з першою дружиною і сином

Настя Каменських в інтерв’ю, яке 3 червня вийшло на YouTube-каналі Dorotye, вперше розповіла правду про свої стосунки з пасинком і колишньою дружиною Потапа Іриною.

За словах Каменських, вона чудово ладнає з 12-річним сином Потапа Андрієм.

“У нас чудові стосунки. Він творчий хлопчик. Дуже схожий на Льошу. Ми бачимося. Він приїжджає до нас в гості весь час, з ночівлею. Льоша дуже багато часу йому приділяє. “, – заявила Каменських.

Каменських дала інтерв'ю для YouTube-каналу Dorotye
Каменських дала інтерв’ю для YouTube-каналу Dorotye

На питання про відносини Насті з Іриною Горовою Каменських відповіла швидко і відразу ж змінила тему.

“У нас немає ніяких відносин “, – відповіла артистка на питання про взаємини з колишньою дружиною Потапа.

Цікаво, що раніше в одному з інтерв’ю Ірина Горова розповіла, що Настя Каменських практично не спілкується з сином Потапа Андрієм. За словами Ірини, їх спілкування обмежується словами “привіт, пока”.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.